Et israelsk universitet tilbyr en ny måte å lære på, utdanning om bord på toget. Og det er gratis, skriver nettsiden til Senter Mot Antisemittisme. På israelske tog kan passasjerene i år nyte godt av et tilbud ikke så mange andre togselskap kan vise til. Det Hebraiske universitetet tilbyr togpassasjerene en rekke forelesninger om bord, med sine beste forelesere. Et samarbeid mellom det Hebraiske Universitetet i Jerusalem og den israelske jernbanen gjør at togpassasjerene kan melde seg på forelesninger i løpet av reisen, helt gratis. "Vitenskapsmenn på toget" har en rekke av forelesninger som fornyes hver måned. Foreleserne velger et tog, hvor passasjerene så får tilbud om å være med på forelesningen, helt gratis. Emnene spenner vidt, fra cherrytomater til Albert Einstein. Forelesningene er spesielt planlaget for å gi publikum nye ideer og for å vise folk at professorer ikke lever i elfenbenstårn, men faktisk bruker vitenskapen for å forbedre livet for folk flest. httpv://www.youtube.com/watch?v=vNSJN5oHukI

Israel_togEt israelsk universitet tilbyr en ny måte å lære på, utdanning om bord på toget. Og det er gratis, skriver nettsiden til Senter Mot Antisemittisme. På israelske tog kan passasjerene i år nyte godt av et tilbud ikke så mange andre togselskap kan vise til. Det Hebraiske universitetet tilbyr togpassasjerene en rekke forelesninger om bord, med sine beste forelesere.

Et samarbeid mellom det Hebraiske Universitetet i Jerusalem og den israelske jernbanen gjør at togpassasjerene kan melde seg på forelesninger i løpet av reisen, helt gratis. “Vitenskapsmenn på toget” har en rekke av forelesninger som fornyes hver måned.

Foreleserne velger et tog, hvor passasjerene så får tilbud om å være med på forelesningen, helt gratis. Emnene spenner vidt, fra cherrytomater til Albert Einstein. Forelesningene er spesielt planlaget for å gi publikum nye ideer og for å vise folk at professorer ikke lever i elfenbenstårn, men faktisk bruker vitenskapen for å forbedre livet for folk flest.