Spring til Polet og bestill til 17.mai-feiringen. Fra og med i dag er hvitvinen Yarden Chardonnay 2007, produsert av Golan Heights Winery, å få tak i ved å bestille fra et hvilket som helst polutsalg. Christian Rivière i importfirmaet AMKA A/S, opplyser at det skal ta mindre enn en uke å få vinen på plass fra den dagen du legger inn bestilling, uansett på hvilket Vinmonopol du bestiller den utsøkte vinen. Yarden Chardonnay er vin med flott lys farge, delikat bouquet av moderne pærer, friske epler og tropiske frukter, fyldig og frisk smak av moderne frukter og ristede nøtter med et streif av eiketre og vanilje, samt en fyldig og behagelig ettersmak. Det er en vin som passer svært godt til fisk, fjærkre, suppe og salater. Golan Heights Winery ble grunnlagt i 1983 og er beliggende i den lille byen Katzin på toppen av Golan høydene. Ved å kombinere gamle tradisjoner og ny teknikk har man hatt stor suksess med å produsere Israels fineste medaljevinnende viner. Det er det eneste vinbryggeriet i verden som har vunnet ”The Grand Pix d`Honneur” ved Vinexpo i Bordeaux tre år på rad. Yarden, Gamla og Golan vinene har også vunnet to trofeer, femten gullmedaljer, tretti sølvmedaljer og tjue bronsemedaljer ved ”The International Wine and Spirit Competition” i London i løpet av de siste tretten årene. Golan Heights Winery råder over 613 ha med vinmarker, beliggende mellom 400 og 1200 meter over havet, alle i Galilea-området. Her kan du lese og se mer om israelsk vinproduksjon.

vin1Spring til Polet og bestill til 17.mai-feiringen. Fra og med i dag er hvitvinen Yarden Chardonnay 2007, produsert av Golan Heights Winery, å få tak i ved å bestille fra et hvilket som helst polutsalg. Christian Rivière i importfirmaet AMKA A/S, opplyser at det skal ta mindre enn en uke å få vinen på plass fra den dagen du legger inn bestilling, uansett på hvilket Vinmonopol du bestiller den utsøkte vinen.

Yarden Chardonnay er vin med flott lys farge, delikat bouquet av moderne pærer, friske epler og tropiske frukter, fyldig og frisk smak av moderne frukter og ristede nøtter med et streif av eiketre og vanilje, samt en fyldig og behagelig ettersmak. Det er en vin som passer svært godt til fisk, fjærkre, suppe og salater.

Golan Heights Winery ble grunnlagt i 1983 og er beliggende i den lille byen Katzin på toppen av Golan høydene. Ved å kombinere gamle tradisjoner og ny teknikk har man hatt stor suksess med å produsere Israels fineste medaljevinnende viner.

Det er det eneste vinbryggeriet i verden som har vunnet ”The Grand Pix d`Honneur” ved Vinexpo i Bordeaux tre år på rad. Yarden, Gamla og Golan vinene har også vunnet to trofeer, femten gullmedaljer, tretti sølvmedaljer og tjue bronsemedaljer ved ”The International Wine and Spirit Competition” i London i løpet av de siste tretten årene.

Golan Heights Winery råder over 613 ha med vinmarker, beliggende mellom 400 og 1200 meter over havet, alle i Galilea-området.

Her kan du lese og se mer om israelsk vinproduksjon.