Eurovision 2010 nærmer seg, og den norske optimismen er selvsagt stor. Skal Didrik vinne på hjemmebane må han imidlertid slå Harel Skaat, den israelske vinneren, og det er ikke nødvendigvis enkelt. Skaat har fått mye ros, og fremfører melodien Milim. ”Han er bare så god! Og sangen også. Han gir alt. Nydelig sang&artist,” skriver en norsk beundrer på NRKs debattforum.  ”Jeg syns at Harel synger med mer særpreg enn Didrik. Mye mer. Det er pga måten han formidler låten, og jeg blir så rørt uten at jeg skjønner et ord av hva han synger at han er en av favorittene mine i år”, skriver en annen leser. Den norske bloggeren, Hanne, tror den israelske sjarmøren vil blåse Didrik av banen: httpv://www.youtube.com/watch?v=nY7aH6KDyfQ Harel Skaat er 28 år gammel, fra Kfar Sava. Han ble førstegang kjent etter å ha vunnet et talentshow som kan sammenliknes med det norske X-Faktor, i 2004. Siden da har han deltatt i flere barnefestivaler og deltatt i en musikal basert på livet til Israels avdøde tidligere president Yitzhak Rabin. I 2006 ble han kåret til årets mannlige sanger i Israel av en større israelsk musikkanal, og kom ut med sitt første album. Her intervjues Harel Skaat av Eurovision TV: httpv://www.youtube.com/watch?v=BbMZIx55b7k&feature=player_embedded# VG: Ingen backup for MGP-trio VG: Er ikke bare sexy VG: MGP-favoritt hilste Kongen VG: Didrik og Rybak overrasket VG: MGP-artist med magetrøbbel VG: Fikk Didrik i gave VG: tror hun kan vinne MGP VG: Mange journalister til MGP VG: MGP-artist i Tjernobyl VG: Josteins GP-favoritter VG: Didrik: Bare tull alt VG: Didrik-interessen vil forsvinne VG: Didrik kritiserer tabloidene VG: Fikk møte Grand Prix-vinneren VG: Kniver om favorittstempel

Harel_Skaat4Eurovision 2010 nærmer seg, og den norske optimismen er selvsagt stor. Skal Didrik vinne på hjemmebane må han imidlertid slå Harel Skaat, den israelske vinneren, og det er ikke nødvendigvis enkelt. Skaat har fått mye ros, og fremfører melodien Milim.

”Han er bare så god! Og sangen også. Han gir alt. Nydelig sang&artist,” skriver en norsk beundrer på NRKs debattforum.

 ”Jeg syns at Harel synger med mer særpreg enn Didrik. Mye mer. Det er pga måten han formidler låten, og jeg blir så rørt uten at jeg skjønner et ord av hva han synger at han er en av favorittene mine i år”, skriver en annen leser.

Den norske bloggeren, Hanne, tror den israelske sjarmøren vil blåse Didrik av banen:

Harel Skaat er 28 år gammel, fra Kfar Sava. Han ble førstegang kjent etter å ha vunnet et talentshow som kan sammenliknes med det norske X-Faktor, i 2004.

Siden da har han deltatt i flere barnefestivaler og deltatt i en musikal basert på livet til Israels avdøde tidligere president Yitzhak Rabin. I 2006 ble han kåret til årets mannlige sanger i Israel av en større israelsk musikkanal, og kom ut med sitt første album.

Her intervjues Harel Skaat av Eurovision TV:

VG: Ingen backup for MGP-trio

VG: Er ikke bare sexy

VG: MGP-favoritt hilste Kongen

VG: Didrik og Rybak overrasket

VG: MGP-artist med magetrøbbel

VG: Fikk Didrik i gave

VG: tror hun kan vinne MGP

VG: Mange journalister til MGP

VG: MGP-artist i Tjernobyl

VG: Josteins GP-favoritter

VG: Didrik: Bare tull alt

VG: Didrik-interessen vil forsvinne

VG: Didrik kritiserer tabloidene

VG: Fikk møte Grand Prix-vinneren

VG: Kniver om favorittstempel