Den israelske produsenten av forsvarssytemer, Elibit Systems, offentliggjorde forrige søndag at selskapet har vunnet en kontrakt verd 50 millioner dollar fra det israelske forsvarsdepartementet, for salg av ubemannede fly, melder telegrambyrået reuters. Elbit vil levere IDF (Israel Defence Forces) selskapets nye Hermes 900 ubemannede fly. Kontrakten vil bli oppfylt i løpet av tre år. Hermes 900 kan fly mer enn 30 000 fot, har stor flykapasitet i dårlig vær. VG: Forsvaret kjøper ubemannede fly

Droner3Den israelske produsenten av forsvarssytemer, Elibit Systems, offentliggjorde forrige søndag at selskapet har vunnet en kontrakt verd 50 millioner dollar fra det israelske forsvarsdepartementet, for salg av ubemannede fly, melder telegrambyrået reuters. Elbit vil levere IDF (Israel Defence Forces) selskapets nye Hermes 900 ubemannede fly. Kontrakten vil bli oppfylt i løpet av tre år. Hermes 900 kan fly mer enn 30 000 fot, har stor flykapasitet i dårlig vær.

VG: Forsvaret kjøper ubemannede fly