Den israelske økonomien fortsetter å forbedre seg. Økonomiske indikatorer for årets to første måneder, publisert i forrige uke av det israelske statistiske sentralbyrået viser en økning i industriproduksjonen, kommersiell omsetning og detaljhandel. Eksporten økte med 26,1 prosent, etter å ha økt med 38,3 prosent i månedene før, skriver Ynet.news. Indikatorene fra statistisk sentralbyrå viser blant annet følgende: Produksjonen av høyteknologiprodukter steg med 7,9 prosent, og produksjonen innen tradisjonelle industrier steg med 5,5 prosent. Eksporten fortsatte å vokse. Det samme gjorde importen av råvarer til den israelske industrien. Arbeidsledigheten er fortsatt på 7,3 prosent. Folk er mer optimistiske enn tidligere og skaffer seg flere kredittkort, og hotellovernattingene steg med 9 prosent, selv om det var en kraftig stigning, på 17 prosent, i månedene før.

Israel_industriDen israelske økonomien fortsetter å forbedre seg. Økonomiske indikatorer for årets to første måneder, publisert i forrige uke av det israelske statistiske sentralbyrået viser en økning i industriproduksjonen, kommersiell omsetning og detaljhandel. Eksporten økte med 26,1 prosent, etter å ha økt med 38,3 prosent i månedene før, skriver Ynet.news.

Indikatorene fra statistisk sentralbyrå viser blant annet følgende: Produksjonen av høyteknologiprodukter steg med 7,9 prosent, og produksjonen innen tradisjonelle industrier steg med 5,5 prosent. Eksporten fortsatte å vokse. Det samme gjorde importen av råvarer til den israelske industrien. Arbeidsledigheten er fortsatt på 7,3 prosent. Folk er mer optimistiske enn tidligere og skaffer seg flere kredittkort, og hotellovernattingene steg med 9 prosent, selv om det var en kraftig stigning, på 17 prosent, i månedene før.