Besøkende flokket seg rundt den israelske standen på verdensutstillingen Expo 2010 som åpnet i Shanghai lørdag, skriver Jerusalem Post. Den israelske velferdsministeren Isaac Herzog representerte Israel under åpningen av utstillingen som vil være åpen frem til 31.oktober. Jerusalem Post skriver at den israelske standen ble møtt med stor interesse både fra media og besøkende. Det var en lang kø av kinesere som var ivrige etter å se Israels teknologiske prestasjon, og lære om landets historie og kultur. De kinesiske arrangørene regner med at ca 3,5 millioner mennesker vil besøke den israelske standen i løpet av de kommende månedene. Israel er på World Expo i Shanghai under mottoet “Innovation for Better Life”. Paviljongen deres består av tre deler: “the Whispering Garden, the Hall of Light and the Hall of Innovations”. Blant høydepunktene er en kapsel med minikamera, som kan svelges for en innvendig medisinsk sjekk. Herzog sier til Jerusalem Post at regjeringens beslutning om å delta på Expo 2010 var en førsteklasses strategisk suksess.  Den israelske deltakelsen har kostet rundt 40 millioner dollar. “Den økende interessen for den israelske standen gir mange av verdensutstillingens besøkende en mulighet til å lære at Israel er en suksesshistorie på mange områder og til å bli imponert over landets prestasjoner,” sier han. For hver gang en videoklipp ble vist på standen var det dundrende applaus, sier Herzogs talsmann til Jerusalem Post. Den israelske statsråden var invitert til å besøke den palestinske standen, der han ble ønsket varmt velkommen av organisatorene. Han besøkte også den marokkanske standen som fremhever jødiske religiøse tekster som en del av Marokkos kulturelle historie. Herzog besøkte også den amerikanske standen der åpningsvideoklippet inneholdt et budskap fra president Obama til det kinesiske folket. Expo 2010 har slagordet ”Better City – Better Life” og fokuserer på det urbane livet i det 21. århundre. Det deltar mer enn 240 utstillere, inkludert land og verdensomspennende organisasjoner. Beslutningen om at Israel skulle delta ble tatt i 2007, skriver Jerusalem Post. httpv://www.youtube.com/watch?v=nc6rmT_1BjM&feature=player_embedded

Israel_verdensutstillingenBesøkende flokket seg rundt den israelske standen på verdensutstillingen Expo 2010 som åpnet i Shanghai lørdag, skriver Jerusalem Post. Den israelske velferdsministeren Isaac Herzog representerte Israel under åpningen av utstillingen som vil være åpen frem til 31.oktober.

Jerusalem Post skriver at den israelske standen ble møtt med stor interesse både fra media og besøkende.

Det var en lang kø av kinesere som var ivrige etter å se Israels teknologiske prestasjon, og lære om landets historie og kultur. De kinesiske arrangørene regner med at ca 3,5 millioner mennesker vil besøke den israelske standen i løpet av de kommende månedene.

Israel er på World Expo i Shanghai under mottoet “Innovation for Better Life”. Paviljongen deres består av tre deler: “the Whispering Garden, the Hall of Light and the Hall of Innovations”. Blant høydepunktene er en kapsel med minikamera, som kan svelges for en innvendig medisinsk sjekk.

Herzog sier til Jerusalem Post at regjeringens beslutning om å delta på Expo 2010 var en førsteklasses strategisk suksess.  Den israelske deltakelsen har kostet rundt 40 millioner dollar.

“Den økende interessen for den israelske standen gir mange av verdensutstillingens besøkende en mulighet til å lære at Israel er en suksesshistorie på mange områder og til å bli imponert over landets prestasjoner,” sier han. For hver gang en videoklipp ble vist på standen var det dundrende applaus, sier Herzogs talsmann til Jerusalem Post.

Den israelske statsråden var invitert til å besøke den palestinske standen, der han ble ønsket varmt velkommen av organisatorene. Han besøkte også den marokkanske standen som fremhever jødiske religiøse tekster som en del av Marokkos kulturelle historie. Herzog besøkte også den amerikanske standen der åpningsvideoklippet inneholdt et budskap fra president Obama til det kinesiske folket.

Expo 2010 har slagordet ”Better City – Better Life” og fokuserer på det urbane livet i det 21. århundre. Det deltar mer enn 240 utstillere, inkludert land og verdensomspennende organisasjoner. Beslutningen om at Israel skulle delta ble tatt i 2007, skriver Jerusalem Post.