En positiv artikkel på Oprah Winfreys webside ”Oprahs magazine” fikk forrige uke aksjekursen til det israelske firmaet UltraShape til å rase i været. Aksjekursen steg umiddelbart med 63,3 prosent, skriver Ynet.news.  Artikkelen økte firmaets aksjeverdi med 7 millioner dollar over natten. UltraShape har utviklet en teknologi for å fjerne fett fra kroppen, i form av et apparat som bryter ned fettet.  Artikkelen fremholder firmaets teknologi som et av de mest lovende fremskrittene innen den kosmetiske verden. Artikkelen begynner med å slå fast at laser tidligere ble sett på som science fiction, men at det nå fines en rekke t nyskapninger i markedet som kan komme til å skape en ny revolusjon innen den kosmetiske verden. Om UltraShape skriver Oprah Winfrey at ”Det lyder for godt til å være sant, men det kan snart bli en realitet: mange plastisk kirurger er overbevist om at det i de nærmeste årene vil bli mulig å fjerne uønsket fett smertefritt uten noen risiko. Artikkelen beskriver hvordan den israelske teknologien trygt kan fjerne fettceller som er ødelagt av ultralyd og eliminert fra kroppen som overflødig søppel. Forfatterne av artikkelen på Oprah Winfreys nettmagasin bemerker at UltraShape er den foretrukne løsningen for de som lider av ekstrem overvekt og er mest effektiv på områder på kroppen der det er fettkonsentrasjoner.  UltraShapes produkt venter fremdeles på å motta en tillatelse fra amerikanske helsemyndigheter før maskinen kan bli markedsført i USA, skriver Ynet.news.

OprahEn positiv artikkel på Oprah Winfreys webside ”Oprahs magazine” fikk forrige uke aksjekursen til det israelske firmaet UltraShape til å rase i været. Aksjekursen steg umiddelbart med 63,3 prosent, skriver Ynet.news.  Artikkelen økte firmaets aksjeverdi med 7 millioner dollar over natten.

UltraShape har utviklet en teknologi for å fjerne fett fra kroppen, i form av et apparat som bryter ned fettet.  Artikkelen fremholder firmaets teknologi som et av de mest lovende fremskrittene innen den kosmetiske verden.

Artikkelen begynner med å slå fast at laser tidligere ble sett på som science fiction, men at det nå fines en rekke t nyskapninger i markedet som kan komme til å skape en ny revolusjon innen den kosmetiske verden.

Om UltraShape skriver Oprah Winfrey at ”Det lyder for godt til å være sant, men det kan snart bli en realitet: mange plastisk kirurger er overbevist om at det i de nærmeste årene vil bli mulig å fjerne uønsket fett smertefritt uten noen risiko. Artikkelen beskriver hvordan den israelske teknologien trygt kan fjerne fettceller som er ødelagt av ultralyd og eliminert fra kroppen som overflødig søppel.

Forfatterne av artikkelen på Oprah Winfreys nettmagasin bemerker at UltraShape er den foretrukne løsningen for de som lider av ekstrem overvekt og er mest effektiv på områder på kroppen der det er fettkonsentrasjoner.  UltraShapes produkt venter fremdeles på å motta en tillatelse fra amerikanske helsemyndigheter før maskinen kan bli markedsført i USA, skriver Ynet.news.