Aldri I Israels 62 år lange historie har det kommet flere turister til landet i løpet av en måned enn i mars 2010. 313 000 turister besøkte Israel i løpet av måneden. Det er 56 prosent flere enn i fjor og 17 prosent flere enn samme måned i 2008, skriver Ynet. Besøkstallet i mars var ingen tilfeldighet. Også i januar og februar strømmet turistene til ”Det Hellige Land”. Til sammen ankom 740 000 turister til Israel i årets tre første måneder, 54 prosent flere enn på samme tidspunkt i fjor, da turismen led under Gaza-krigen, men også 15 prosent flere enn i 2008.    Den israelske turistministeren, Stas Misezhnikov, var raskt til å utnytte tallene fra landets statistiske sentralbyrå. Han uttalte umiddelbart at veksten i innkomne turister for fjerde måned på rad viser behovet for å øke budsjettet til departementet, slik at økningen i turisttrafikken kan fortsette.

Israel_hotellAldri I Israels 62 år lange historie har det kommet flere turister til landet i løpet av en måned enn i mars 2010. 313 000 turister besøkte Israel i løpet av måneden. Det er 56 prosent flere enn i fjor og 17 prosent flere enn samme måned i 2008, skriver Ynet.

Besøkstallet i mars var ingen tilfeldighet. Også i januar og februar strømmet turistene til ”Det Hellige Land”. Til sammen ankom 740 000 turister til Israel i årets tre første måneder, 54 prosent flere enn på samme tidspunkt i fjor, da turismen led under Gaza-krigen, men også 15 prosent flere enn i 2008. 
 
Den israelske turistministeren, Stas Misezhnikov, var raskt til å utnytte tallene fra landets statistiske sentralbyrå. Han uttalte umiddelbart at veksten i innkomne turister for fjerde måned på rad viser behovet for å øke budsjettet til departementet, slik at økningen i turisttrafikken kan fortsette.