Svensk kjede fortsetter å skape hysteri i Israel i påsken, skriver den israelske avisen Ynet.news. Årets påske ga penger i kassen til IKEAs shoppingsentre i Israel. 145 000 israelere organiserte tid mellom besøk i nasjonalparker og naturreservater til å besøke IKEAs kjøpesentre i Rishon Letzion og Netanya. Det sikret kjøpesentrene en ny salgsrekord. De mange tusen besøkende sørget for en økning på hele 80 prosent i salget i forhold til året før, skriver avisen. Gjennomsnittbesøket var i år 26 000 kunder pr. dag mot 15 000 i fjor. Et nytt bevis på at finanskrisen er en saga blott i Israel. IKEAs restauranter satt også salgsrekorder, med 16 230 solgte hotdogsporsjoner i løpet av den israelske påskeferien. ”Påskeresultatet reflekterte den forventede økningen i kundetilliten til IKEA,” sier IKEAs toppsjef i Israel, Shlomi Gabay. Ifølge Gabay gjorde israelerne besøkene i IKEAs kjøpesentre til en familiebegivenhet.

Israel_IKEA_NetanyaSvensk kjede fortsetter å skape hysteri i Israel i påsken, skriver den israelske avisen Ynet.news. Årets påske ga penger i kassen til IKEAs shoppingsentre i Israel. 145 000 israelere organiserte tid mellom besøk i nasjonalparker og naturreservater til å besøke IKEAs kjøpesentre i Rishon Letzion og Netanya. Det sikret kjøpesentrene en ny salgsrekord.

De mange tusen besøkende sørget for en økning på hele 80 prosent i salget i forhold til året før, skriver avisen. Gjennomsnittbesøket var i år 26 000 kunder pr. dag mot 15 000 i fjor. Et nytt bevis på at finanskrisen er en saga blott i Israel.

IKEAs restauranter satt også salgsrekorder, med 16 230 solgte hotdogsporsjoner i løpet av den israelske påskeferien. ”Påskeresultatet reflekterte den forventede økningen i kundetilliten til IKEA,” sier IKEAs toppsjef i Israel, Shlomi Gabay. Ifølge Gabay gjorde israelerne besøkene i IKEAs kjøpesentre til en familiebegivenhet.