”Jeg syns at Harel synger med mer særpreg enn Didrik. Mye mer. Det er pga måten han formidler låten, og jeg blir så rørt uten at jeg skjønner et ord av hva han synger at han er en av favorittene mine i år”, skriver en leser på NRKs debattforum, etter å ha hørt den israelske MGP-vinneren Harel Skaat synge duett med Luxembourgs ESC-vinner i 1973, Anne Marie David. Viksmo-Slettan er valgt som NRKs reporter under Eurovision Song Contest dette året, skriver VG. Han mener den svenske låten er favoritt. Men kanskje undervurderer han Israel og Harel Skaat. Den unge israelske sjarmøren skal fremføre melodiene Milim, som betyr ”ord”. Den er skrevet av Noam Horev og komponert av Tomer Hadadi. Den unge sangeren har dedikert Milim til sin bestefar, Avraham Shimon, som døde i forrige måned. httpv://www.youtube.com/watch?v=m_aWnnJvkx8&feature=player_embedded Her er noen flere kommentarer fra NRKs debattforum: ”Han er vel kanskje årets peneste, og det gjør jo ikke noe at han synger som en gud heller.” ”Dette er en av "gåsehudballadene", så han kommer nok høyt opp på lista. Han vinner nok ikke, but still.” ”Dette var virkelig nydelig. 12 points.” ”Han hadde vunnet lett hvis han hadde representert Russland eller Ukraina.” ”Israel kommer på topp 10, det er jeg ganske sikker på! Den er så vakker den sangen. Takk for duetten forresten. Men gud, hvor godt hun Anne Marie David holder seg! Hun må jo være 50-60 år.” ”Jeg ble i godt humør av denne duetten:-) Synes ikke han synger veldig bra, men absolutt bra nok. Og sjarmerende med de to sammen.” ”Jeg syns egentlig den største faren med sangen er at han synger litt for bra. Synger man veldig bra, men uten noe spesielt særpreg, ja da blir det lett litt kjedelig. Virker ofte som skjønnsang stenger litt for å synge med følelse, som Didrik.” httpv://www.youtube.com/watch?v=9gDK_L_0CVw VG: Norske MGP-låter kan bli kirkemusikk VG: Rybak kan kuppe VG: Tror på Tyskland

Harel_skaat2”Jeg syns at Harel synger med mer særpreg enn Didrik. Mye mer. Det er pga måten han formidler låten, og jeg blir så rørt uten at jeg skjønner et ord av hva han synger at han er en av favorittene mine i år”, skriver en leser på NRKs debattforum, etter å ha hørt den israelske MGP-vinneren Harel Skaat synge duett med Luxembourgs ESC-vinner i 1973, Anne Marie David.

Viksmo-Slettan er valgt som NRKs reporter under Eurovision Song Contest dette året, skriver VG. Han mener den svenske låten er favoritt. Men kanskje undervurderer han Israel og Harel Skaat. Den unge israelske sjarmøren skal fremføre melodiene Milim, som betyr ”ord”. Den er skrevet av Noam Horev og komponert av Tomer Hadadi. Den unge sangeren har dedikert Milim til sin bestefar, Avraham Shimon, som døde i forrige måned.

httpv://www.youtube.com/watch?v=m_aWnnJvkx8&feature=player_embedded

Her er noen flere kommentarer fra NRKs debattforum:

”Han er vel kanskje årets peneste, og det gjør jo ikke noe at han synger som en gud heller.”

”Dette er en av “gåsehudballadene”, så han kommer nok høyt opp på lista. Han vinner nok ikke, but still.”

”Dette var virkelig nydelig. 12 points.”

”Han hadde vunnet lett hvis han hadde representert Russland eller Ukraina.”

”Israel kommer på topp 10, det er jeg ganske sikker på! Den er så vakker den sangen.

Takk for duetten forresten. Men gud, hvor godt hun Anne Marie David holder seg! Hun må jo være 50-60 år.”

”Jeg ble i godt humør av denne duetten:-) Synes ikke han synger veldig bra, men absolutt bra nok. Og sjarmerende med de to sammen.”

”Jeg syns egentlig den største faren med sangen er at han synger litt for bra. Synger man veldig bra, men uten noe spesielt særpreg, ja da blir det lett litt kjedelig. Virker ofte som skjønnsang stenger litt for å synge med følelse, som Didrik.”

httpv://www.youtube.com/watch?v=9gDK_L_0CVw

VG: Norske MGP-låter kan bli kirkemusikk

VG: Rybak kan kuppe

VG: Tror på Tyskland