Etter den voldsomme suksessen med filmene Avatar og ”Alice in Wonderland” arbeider nå den israelske filmskaperen Avi Arad, med base i Hollywood, med en tredimensjonal film om den spinatspisende helten, Skipperen, skriver Ynet.news. Tidligere har også den israelske filmprodusenten stått bak suksesser som ”Spider-Man”, ”Blade”, og ”Iron Man”. ”Under min barndom i Israel vokste jeg opp med kortfilmer om Skipperen, ” sier Arad når han blir spurt om hvorfor han nå vil lage film om Skipperen. ”Da jeg nylig skaffet meg rettighetene til Skipperen oppdaget jeg tilfeldig den berømte skipperen sangen,” sier han. Avi Arads mål er å introdusere Skipperen og hans venner til en generasjon som ikke er kjent med Skipperne fra før. Den animerte sjømannen ble skapt i USA av tegneren Elzie Crisler Segar.  Etter hans berømmelse på 30-tallet begynte han å dukke opp i tegneseriefilmer og en rekke TV show, og ble en idiolisert helt, skriver Ynet.news.

skippern2Etter den voldsomme suksessen med filmene Avatar og ”Alice in Wonderland” arbeider nå den israelske filmskaperen Avi Arad, med base i Hollywood, med en tredimensjonal film om den spinatspisende helten, Skipperen, skriver Ynet.news. Tidligere har også den israelske filmprodusenten stått bak suksesser som ”Spider-Man”, ”Blade”, og ”Iron Man”.

”Under min barndom i Israel vokste jeg opp med kortfilmer om Skipperen, ” sier Arad når han blir spurt om hvorfor han nå vil lage film om Skipperen. ”Da jeg nylig skaffet meg rettighetene til Skipperen oppdaget jeg tilfeldig den berømte skipperen sangen,” sier han.

Avi Arads mål er å introdusere Skipperen og hans venner til en generasjon som ikke er kjent med Skipperne fra før.

Den animerte sjømannen ble skapt i USA av tegneren Elzie Crisler Segar.  Etter hans berømmelse på 30-tallet begynte han å dukke opp i tegneseriefilmer og en rekke TV show, og ble en idiolisert helt, skriver Ynet.news.