Endelig lander et fly fra det israelske flyselskapet El Al på norsk jord igjen. Det israelske flyselskapet har tidligere hatt problemet med landingstillatelser på grunn av de væpnede sikkerhetsvaktene om bord. Det er det norske reiseselskapet Sabra Fokus Reiser som har lykkes med å få El Al til Norge.I forbindelse med reisebyråets påskegrupper vil det gå et fly fra El Al fra Oslo og et fly fra Stavanger fredag 26.mars, med retur til Norge 5.april.  "Vi har også fått økt flystørrelsen slik at vi har kunnet bekrefte alle på venteliste samt at vi har noen flyseter ledig for salg, enten som deltaker på gruppe eller for individuelle reisende. Det er begrenset med plasser så vær rask med å ta kontakt," sier reisebyråets daglige leder Rolf Solås. På Alfa Web-TV kan du se et program om Israel som Solås har produsert. Programmene i serien til Alfa Web-TV, som er sponset av Sabra Fokus Reiser sendes hver torsdag kl 23:00 med reprise påfølgende tirsdag kl 16:00 fram til Påske på Visjon Norge. Se programmet her.

Israel_el_alEndelig lander et fly fra det israelske flyselskapet El Al på norsk jord igjen. Det israelske flyselskapet har tidligere hatt problemet med landingstillatelser på grunn av de væpnede sikkerhetsvaktene om bord. Det er det norske reiseselskapet Sabra Fokus Reiser som har lykkes med å få El Al til Norge.I forbindelse med reisebyråets påskegrupper vil det gå et fly fra El Al fra Oslo og et fly fra Stavanger fredag 26.mars, med retur til Norge 5.april.

 “Vi har også fått økt flystørrelsen slik at vi har kunnet bekrefte alle på venteliste samt at vi har noen flyseter ledig for salg, enten som deltaker på gruppe eller for individuelle reisende. Det er begrenset med plasser så vær rask med å ta kontakt,” sier reisebyråets daglige leder Rolf Solås.

På Alfa Web-TV kan du se et program om Israel som Solås har produsert. Programmene i serien til Alfa Web-TV, som er sponset av Sabra Fokus Reiser sendes hver torsdag kl 23:00 med reprise påfølgende tirsdag kl 16:00 fram til Påske på Visjon Norge.

Se programmet her.