De travleste dagene i den israelske påsketrafikken på Ben Gurion flyplassen i Tel Aviv forventes å være palmesøndag 28.mars og torsdag 8.april. Den jødiske påskehøytiden faller omtrent sammen med den kristne og bidrar til økt trafikk. Palmesøndag forventes det at 47 000 passasjerer passerer gjennom flyplassterminalen. Enda noen flere vil være innom flyplassen 8.april, skriver Ynet.news. Til sammen forventes det at 555 000 passasjerer vil være innom Ben Gurion Flyplassen i løpet av påskedagene. Antall flypassasjerer som vil reise ut av Israel i påsken vil trolig bli 19 prosent høyere enn fjorårets påske. Og hvor reiser israelerne når de drar på påskeferie? Til tross for et kjølig forhold mellom de politiske toppene i Israel og Tyrkia er det nettopp til Tyrkia mange israelere drar på påskeferie, ved siden av USA, Tyskland, Italia og Frankrike, skriver den israelske avisen. Søndag underskrev det israelske flyselskapet El Al og det tyrkiske flyselskapet Atlasjet, en avtale om å samarbeide på enkelte ruter. Det betyr at El Al fra april vil åpne en ny rute mellom Tel Aviv og Istanbul, skriver Ynet.news. Avtalen ble signert under en seremoni på El Als hovedkontor i Tel Aviv med de to toppsjefene i flyselskapene til stede, sammen med Tyrkias turistattache i Israel. "Som tyrkiske venner av Israel er vi oppstemt over samarbeidet, og vi håper at dette vil bli en åpning for et forbedret politisk forhold mellom våre land," sa Atlasjets sjef Murat Ersoy, under seremonien. Sjefen for El Al, Eliezer Shkedi, sa at avtalen åpner en mulighet for El Al: "Vi tror at samarbeidet mellom El Al og Atlasjet er en viktig brobygger for å bidra til gode forhold mellom land og folk, og jeg håper vi vil vende tilbake og se dette i den nærmeste fremtid," sa han.

Israel_Ben_Gurion_flyplassDe travleste dagene i den israelske påsketrafikken på Ben Gurion flyplassen i Tel Aviv forventes å være palmesøndag 28.mars og torsdag 8.april. Den jødiske påskehøytiden faller omtrent sammen med den kristne og bidrar til økt trafikk. Palmesøndag forventes det at 47 000 passasjerer passerer gjennom flyplassterminalen. Enda noen flere vil være innom flyplassen 8.april, skriver Ynet.news.

Til sammen forventes det at 555 000 passasjerer vil være innom Ben Gurion Flyplassen i løpet av påskedagene. Antall flypassasjerer som vil reise ut av Israel i påsken vil trolig bli 19 prosent høyere enn fjorårets påske.

Og hvor reiser israelerne når de drar på påskeferie? Til tross for et kjølig forhold mellom de politiske toppene i Israel og Tyrkia er det nettopp til Tyrkia mange israelere drar på påskeferie, ved siden av USA, Tyskland, Italia og Frankrike, skriver den israelske avisen.

Søndag underskrev det israelske flyselskapet El Al og det tyrkiske flyselskapet Atlasjet, en avtale om å samarbeide på enkelte ruter. Det betyr at El Al fra april vil åpne en ny rute mellom Tel Aviv og Istanbul, skriver Ynet.news.

Avtalen ble signert under en seremoni på El Als hovedkontor i Tel Aviv med de to toppsjefene i flyselskapene til stede, sammen med Tyrkias turistattache i Israel. “Som tyrkiske venner av Israel er vi oppstemt over samarbeidet, og vi håper at dette vil bli en åpning for et forbedret politisk forhold mellom våre land,” sa Atlasjets sjef Murat Ersoy, under seremonien.

Sjefen for El Al, Eliezer Shkedi, sa at avtalen åpner en mulighet for El Al: “Vi tror at samarbeidet mellom El Al og Atlasjet er en viktig brobygger for å bidra til gode forhold mellom land og folk, og jeg håper vi vil vende tilbake og se dette i den nærmeste fremtid,” sa han.