Den noe spesielle, men likevel veldig amerikanske, familien Simpsons lander på Ben Gurion Flyplassen palmesøndag, melder Jerusalem Post. Episoden fra Israel heter The Greatest Story Ever D'ohed," og vises altså på amerikansk TV 28.mars. Vel fremme i Jerusalem utvikler Homer et Jerusalem-syndrom, mens Marge treffer på en aggressiv turguide, spilt av Sasha Baron Cohen. Simpsons produsent, Al Jean, sier til Entertainment Weekly at programmet vil være slik at alle religioner kan bli krenket av det. Israels turistminister Stas Meseznikov sier at han ønsker den amerikanske familien velkommen, og er glad for at reisen vil komme til å fokusere på Jerusalem. ”Serien sees av millioner av barn i verden, og at en episode vier seg spesielt for Israel kommer uten tvil til å bedre Israels anseelse i verden, og kommer til å oppmuntre folk til å besøke og nyte Israel,” sier turistministerens pressesekretær Amnon Liebermann til Jerusalem Post.  ”Vi håper at initiativer som dette kommer til å fortsette.” The Simpsons er den eldste komedien på amerikansk TV med mer enn 450 episoder. Ryktet om Simpsons besøk i Jerusalem startet i mars i fjor og besøket ble bekreftet i september. De første bildene fra episoden, som viser Simpsons ved Klagemuren, ble sluppet denne uken. ”De kristne, jøder og muslimer er enige i at alle blir sinte på Homer. Det er det eneste de kan være enige om,” sier produsenten.

SimpsonsDen noe spesielle, men likevel veldig amerikanske, familien Simpsons lander på Ben Gurion Flyplassen palmesøndag, melder Jerusalem Post. Episoden fra Israel heter The Greatest Story Ever D’ohed,” og vises altså på amerikansk TV 28.mars. Vel fremme i Jerusalem utvikler Homer et Jerusalem-syndrom, mens Marge treffer på en aggressiv turguide, spilt av Sasha Baron Cohen. Simpsons produsent, Al Jean, sier til Entertainment Weekly at programmet vil være slik at alle religioner kan bli krenket av det.

Israels turistminister Stas Meseznikov sier at han ønsker den amerikanske familien velkommen, og er glad for at reisen vil komme til å fokusere på Jerusalem.

”Serien sees av millioner av barn i verden, og at en episode vier seg spesielt for Israel kommer uten tvil til å bedre Israels anseelse i verden, og kommer til å oppmuntre folk til å besøke og nyte Israel,” sier turistministerens pressesekretær Amnon Liebermann til Jerusalem Post.  ”Vi håper at initiativer som dette kommer til å fortsette.”

The Simpsons er den eldste komedien på amerikansk TV med mer enn 450 episoder.

Ryktet om Simpsons besøk i Jerusalem startet i mars i fjor og besøket ble bekreftet i september. De første bildene fra episoden, som viser Simpsons ved Klagemuren, ble sluppet denne uken.

”De kristne, jøder og muslimer er enige i at alle blir sinte på Homer. Det er det eneste de kan være enige om,” sier produsenten.