I dag åpner IKEA sitt nye 34 000 kvadratmeter store butikksenter i Rishon Lezion. Omsetningen forventes å bli på 3 milliarder shekel (780 millioner dollar)  i løpet av de første tre årene, skriver Ynet.news. Det er IKEAs andre butikk i Israel som åpnes i dag. Den vil bli den største IKEA-butikken i Midt-Østen. Den største butikken i Midt-Østen er i dag lokalisert i Dubai, og en annen butikk, som vil bli større enn butikksenteret i Rishon Lezion vil bli åpnet i Abu Dhabi i nær fremtid. For de israelerne som i dag besøker IKEA-butikken kan det lett bli en blanding av handletur og trimtur. Dersom de spaserer gjennom butikken fra den ene enden til den andre, er det en spasertur på 2 kilometer. Butikksenteret vil ha 46 rom, 1400 parkeringsplasser, syv heiser og tre rulletrapper, og det vil være rullestoler disponible for kundene. Butikken vil inkludere Israels største restaurant med 500 sitteplasser. Den forventes å ha 2900 spisegjester daglig. I tillegg kommer en pølsekiosk og en kiosk som selger falafel for 1,30 dollar pr, porsjon.  IKEA sier til Ynet.news at firmaet foreløpig ikke har planer om å begynne med salg via Internett.

Israel_IKEA_NetanyaI dag åpner IKEA sitt nye 34 000 kvadratmeter store butikksenter i Rishon Lezion. Omsetningen forventes å bli på 3 milliarder shekel (780 millioner dollar)  i løpet av de første tre årene, skriver Ynet.news. Det er IKEAs andre butikk i Israel som åpnes i dag. Den vil bli den største IKEA-butikken i Midt-Østen. Den største butikken i Midt-Østen er i dag lokalisert i Dubai, og en annen butikk, som vil bli større enn butikksenteret i Rishon Lezion vil bli åpnet i Abu Dhabi i nær fremtid.

For de israelerne som i dag besøker IKEA-butikken kan det lett bli en blanding av handletur og trimtur. Dersom de spaserer gjennom butikken fra den ene enden til den andre, er det en spasertur på 2 kilometer. Butikksenteret vil ha 46 rom, 1400 parkeringsplasser, syv heiser og tre rulletrapper, og det vil være rullestoler disponible for kundene.

Butikken vil inkludere Israels største restaurant med 500 sitteplasser. Den forventes å ha 2900 spisegjester daglig. I tillegg kommer en pølsekiosk og en kiosk som selger falafel for 1,30 dollar pr, porsjon. 

IKEA sier til Ynet.news at firmaet foreløpig ikke har planer om å begynne med salg via Internett.