Det originale manuskriptet der Albert Einstein presenterer sin berømte relativitetsteori er nå utlagt på utstilling i sin helhet, for første gang, nesten hundre år etter at det ble skrevet, melder telegrambyrået AP. Den tidligere nobelprisvinneren donerte manuskriptet til Israels Hebrew University i 1925. Det er Israels ”Academy of Sciences and Humanities” som står for utstillingen.  Einsteins gjennombruddsteori hjelper til å forstå en rekke av de mest sentrale vitenskapelige spørsmål, fra ”svarte hull” til ”big bang”. Teoriene ble første gang publisert i 1916, og representerte et gjennombrudd for moderne fysikk. Dokumentet som nå stilles ut er på 46 håndskrevne sider.

EinsteinDet originale manuskriptet der Albert Einstein presenterer sin berømte relativitetsteori er nå utlagt på utstilling i sin helhet, for første gang, nesten hundre år etter at det ble skrevet, melder telegrambyrået AP. Den tidligere nobelprisvinneren donerte manuskriptet til Israels Hebrew University i 1925. Det er Israels ”Academy of Sciences and Humanities” som står for utstillingen.

 Einsteins gjennombruddsteori hjelper til å forstå en rekke av de mest sentrale vitenskapelige spørsmål, fra ”svarte hull” til ”big bang”. Teoriene ble første gang publisert i 1916, og representerte et gjennombrudd for moderne fysikk. Dokumentet som nå stilles ut er på 46 håndskrevne sider.