Iskremgiganten Ben & Jerrys iskremselskap planlegger å investere 8 millioner shekel i nye produksjonslokaler, noe som vil gi jobber til flere dusin arbeidere. De nye lokalene vil følge internasjonale standarder for eksport av iskrem, skriver Ynet.news. Mye av iskremen til Ben & Jerry vil likevel bli solgt i Israel. Selskapet planlegger å starte hele seksten dagligvarebutikker og kiosker spredt over hele Israel.  Den nye fabrikken vil bli åpnet i nærheten av Beer Tuvia i det sørlige Israel, i et lokale som tidligere huset en suppefabrikk og et logistikksenter for matvareleverandørfirmaet Vita Pri Hagallil. Det vil bli investert rundt 2 millioner dollar i de nye lokalene, som vil følge reglene som er satt opp av Ben & Jerrys internasjonalt, av EU og av de amerikanske matmyndighetene.  Selskapets tidligere fabrikk ble stengt fordi den ikke å oppfylte disse kravene. Den nye fabrikken vil produsere Ben & Jerry iskrem, og bakte frosne produkter som i Israel markedsføres under kjedenavnet ”Rosie`s” og blant annet inkluderer pannekaker, skriver Ynet.news.

IskremIskremgiganten Ben & Jerrys iskremselskap planlegger å investere 8 millioner shekel i nye produksjonslokaler, noe som vil gi jobber til flere dusin arbeidere. De nye lokalene vil følge internasjonale standarder for eksport av iskrem, skriver Ynet.news. Mye av iskremen til Ben & Jerry vil likevel bli solgt i Israel. Selskapet planlegger å starte hele seksten dagligvarebutikker og kiosker spredt over hele Israel.

 Den nye fabrikken vil bli åpnet i nærheten av Beer Tuvia i det sørlige Israel, i et lokale som tidligere huset en suppefabrikk og et logistikksenter for matvareleverandørfirmaet Vita Pri Hagallil.

Det vil bli investert rundt 2 millioner dollar i de nye lokalene, som vil følge reglene som er satt opp av Ben & Jerrys internasjonalt, av EU og av de amerikanske matmyndighetene.  Selskapets tidligere fabrikk ble stengt fordi den ikke å oppfylte disse kravene.

Den nye fabrikken vil produsere Ben & Jerry iskrem, og bakte frosne produkter som i Israel markedsføres under kjedenavnet ”Rosie`s” og blant annet inkluderer pannekaker, skriver Ynet.news.