India styrker sitt forsvar og øker forsvarsbudsjettet kraftig. Det tjener Israel på. Det indiske forsvarsbudsjettet vil i år komme opp i 32 milliarder dollar. ”India planlegger å fornye vesentlige deler av sitt forsvarsutstyr, og vi vil være der og tilby alt de trenger,” sier en kilde innen den israelske militærindustrien til Ynet.news. De ulike delene av den israelske forsvarsindustrien har representanter i India, og ifølge Ynets kilde er flere avtaler verd mange millioner allerede diskutert.   Israel er den største våpenleverandøren til India etter Russland. Siden 1991 har India kjøpt våpen fra israelske firma for 8,5 milliarder dollar. Den siste handelen med India gjaldt Israeli Aerospace Industries suksessfulle førerløse fly av typen Harpy, designet for å angripe radarsystemer. India har også kjøpt andre førerløse fly fra det israelske selskapet i den siste tiden.

dronerIndia styrker sitt forsvar og øker forsvarsbudsjettet kraftig. Det tjener Israel på. Det indiske forsvarsbudsjettet vil i år komme opp i 32 milliarder dollar. ”India planlegger å fornye vesentlige deler av sitt forsvarsutstyr, og vi vil være der og tilby alt de trenger,” sier en kilde innen den israelske militærindustrien til Ynet.news.

De ulike delene av den israelske forsvarsindustrien har representanter i India, og ifølge Ynets kilde er flere avtaler verd mange millioner allerede diskutert.
 
Israel er den største våpenleverandøren til India etter Russland. Siden 1991 har India kjøpt våpen fra israelske firma for 8,5 milliarder dollar. Den siste handelen med India gjaldt Israeli Aerospace Industries suksessfulle førerløse fly av typen Harpy, designet for å angripe radarsystemer. India har også kjøpt andre førerløse fly fra det israelske selskapet i den siste tiden.