Vil du reise til et trygt land denne påsken, så reis til Israel. Det er konklusjonen som kan trekkes ut av de terrorvarslene som er kommet den siste tiden både fra israelske og amerikanske myndigheter, basert på etterretningsopplusninger. USAs utenriksdepartement har kommet med en sikkerhetsadvarsel der amerikanske statsborgere blir bedt om å vise varsomhet dersom de ferdes i land i Sør og Sentral Asia.  Israel har kommet med en liknende advarsel mot terrorhandlinger i muslimske land. Israel National News konkluderer med at et av de sikreste landene å oppholde seg i påsken trolig vil være Israel. Israel venter et rekordstort turistbesøk denne påsken. Israel har rykte for topp sikkerhet på fly og flyplasser, mens andre områder, slik som Egypts feriesteder ligger på topp på listen over farlige reisemål.

Israel_Ben_Gurion_flyplassVil du reise til et trygt land denne påsken, så reis til Israel. Det er konklusjonen som kan trekkes ut av de terrorvarslene som er kommet den siste tiden både fra israelske og amerikanske myndigheter, basert på etterretningsopplusninger.

USAs utenriksdepartement har kommet med en sikkerhetsadvarsel der amerikanske statsborgere blir bedt om å vise varsomhet dersom de ferdes i land i Sør og Sentral Asia.

 Israel har kommet med en liknende advarsel mot terrorhandlinger i muslimske land. Israel National News konkluderer med at et av de sikreste landene å oppholde seg i påsken trolig vil være Israel. Israel venter et rekordstort turistbesøk denne påsken.

Israel har rykte for topp sikkerhet på fly og flyplasser, mens andre områder, slik som Egypts feriesteder ligger på topp på listen over farlige reisemål.