Forbes Magazine utnevnte nylig Tel Aviv til en av verdens fremste fest-byer. Kanskje ikke rart når vi ser på den lange rekken av artister som kommer til å gjøre en varm sommer i Tel Aviv enda hetere. Metallica, Bob Dylan, Paul Anka, Elton John, Rod Stewart, The Pixies,er  blant de mest kjente artistene som gjester landet i mai, juni og juli. Sist påmeldte er Elvis Costello. Den britiske veteranen Rod Stewart  vil spille på Ramat Gan stadion 1.juli. Billettene selges for tiden på Internett, og har en pris varierende fra 550 shekel til 1000 shekel. Når Rod Steward lander i Tel Aviv har han allerede vært innom Romania, Østerrike og Ungarn, som en del av hans verdensturne. Sist Rod Stewart underholdt israelerne var i 1983. En annen britisk veteran skal også ha sin konsert på Ramat Gan Stadion. Elton John er tilbake i Israel for tredje gang, for å opptre 17.juni. 17 år etter sin forrige opptreden i Israel. Billettene har vært i salg siden 9.februar, med priser på fra 350 shekel til 1000 shekel. Første gang Elton John besøkte Israel var i 1979, forrige gang i 1993 da han opptrådte i Tel Avivs Yarkon Park. !960-årenes tenåringsidol, Paul Anka, vil returnere til Israel med sine 12 musikere, for å gjennomføre sin tredje konsert i landet på Nokia Arena 29.mai. Hans to konserter i november i fjor var utsolgt. Billettene til den nye konserten kan kjøpes her. I tillegg planlegger Metallica deres tredje Israel-besøk med en konsert 22.mai på Ramat Gan Stadion, Folkesanger, poet og legende, Bob Dylan, planlegger sin konsert på Hayarkon Park i Tel Aviv 27.mai, og The Pixies spiller 9.juni som en del av en større rockefestival. Santana var også ventet til Israel, men har kansellert sin konsert. Den aller siste som har hengt seg på artistvandringen til ”Det Hellige Land” er Elvis Costello, som vil holde en konsert i amfiteateret i Caesarea 30.juni. Billetten legges ut til salgs mandag. I fjoråret besøkte både Madonna, Lady Gaga, Pet Shop Boys, Paul Anka,  Leonard Cohen,   og Elton John Israel, sammen med flere andre stjerner.

Tel_AvivForbes Magazine utnevnte nylig Tel Aviv til en av verdens fremste fest-byer. Kanskje ikke rart når vi ser på den lange rekken av artister som kommer til å gjøre en varm sommer i Tel Aviv enda hetere. Metallica, Bob Dylan, Paul Anka, Elton John, Rod Stewart, The Pixies,er  blant de mest kjente artistene som gjester landet i mai, juni og juli. Sist påmeldte er Elvis Costello.

Den britiske veteranen Rod Stewart  vil spille på Ramat Gan stadion 1.juli. Billettene selges for tiden på Internett, og har en pris varierende fra 550 shekel til 1000 shekel. Når Rod Steward lander i Tel Aviv har han allerede vært innom Romania, Østerrike og Ungarn, som en del av hans verdensturne. Sist Rod Stewart underholdt israelerne var i 1983.

En annen britisk veteran skal også ha sin konsert på Ramat Gan Stadion. Elton John er tilbake i Israel for tredje gang, for å opptre 17.juni. 17 år etter sin forrige opptreden i Israel. Billettene har vært i salg siden 9.februar, med priser på fra 350 shekel til 1000 shekel. Første gang Elton John besøkte Israel var i 1979, forrige gang i 1993 da han opptrådte i Tel Avivs Yarkon Park.

!960-årenes tenåringsidol, Paul Anka, vil returnere til Israel med sine 12 musikere, for å gjennomføre sin tredje konsert i landet på Nokia Arena 29.mai. Hans to konserter i november i fjor var utsolgt. Billettene til den nye konserten kan kjøpes her.

I tillegg planlegger Metallica deres tredje Israel-besøk med en konsert 22.mai på Ramat Gan Stadion,

Folkesanger, poet og legende, Bob Dylan, planlegger sin konsert på Hayarkon Park i Tel Aviv 27.mai, og The Pixies spiller 9.juni som en del av en større rockefestival. Santana var også ventet til Israel, men har kansellert sin konsert.

Den aller siste som har hengt seg på artistvandringen til ”Det Hellige Land” er Elvis Costello, som vil holde en konsert i amfiteateret i Caesarea 30.juni. Billetten legges ut til salgs mandag.

I fjoråret besøkte både Madonna, Lady Gaga, Pet Shop Boys, Paul Anka,  Leonard Cohen,   og Elton John Israel, sammen med flere andre stjerner.