Norwegian vurderer å satse på en ny direkterute fra Stockholm til Tel Aviv fra slutten av mars, skriver det danske flymagasinet Boarding.dk.  Selskapets kommunikasjonsdirektør, Anne-Sissel Skånvik sier at Norwegian er inne i en søknadsperiode. ”Jeg kan ikke bekrefte dette. Vi ser hele tiden etter nye forretningsmuligheter og vurderer mange forskjellige destinasjoner. I en slik prosess er det naturlig at man har kontakt med potensielle nye lufthavner og myndigheter. Vi har vært i kontakt med lufthavnen og myndighetene i Tel Aviv, men jeg vil gjerne understreke at det ikke er tatt noen avgjørelse om dette,” sier hun til Boarding.dk. Dersom ruten blir en realitet blir det den første direkte skandinaviske ruten til Tel Aviv på mange år, skriver magasinet. Det er mange som ønsker seg en slik rute, og organisasjonen Med Israel for Fred oppfordrer sine medlemmer til å skrive til Norwegian på email post@norwegian.no for å vise interesse for den nye ruten. VG: Norwegian utsetter Rygge-flytting

NorwfegianNorwegian vurderer å satse på en ny direkterute fra Stockholm til Tel Aviv fra slutten av mars, skriver det danske flymagasinet Boarding.dk.

 Selskapets kommunikasjonsdirektør, Anne-Sissel Skånvik sier at Norwegian er inne i en søknadsperiode.

”Jeg kan ikke bekrefte dette. Vi ser hele tiden etter nye forretningsmuligheter og vurderer mange forskjellige destinasjoner. I en slik prosess er det naturlig at man har kontakt med potensielle nye lufthavner og myndigheter. Vi har vært i kontakt med lufthavnen og myndighetene i Tel Aviv, men jeg vil gjerne understreke at det ikke er tatt noen avgjørelse om dette,” sier hun til Boarding.dk.

Dersom ruten blir en realitet blir det den første direkte skandinaviske ruten til Tel Aviv på mange år, skriver magasinet. Det er mange som ønsker seg en slik rute, og organisasjonen Med Israel for Fred oppfordrer sine medlemmer til å skrive til Norwegian på email post@norwegian.no for å vise interesse for den nye ruten.

VG: Norwegian utsetter Rygge-flytting