11.mai opptrer den israelske strykekvartetten Jerusalem Quartet i Bærum Kulturhus. På programmet står Mozarts "Hoffmeister" K 499, L Janacek: Kvartett nr 2, og Mozarts Kvartett K421. Billetter kan allerede bestilles på hjemmesiden til Bærum Kulturhus, der israelerne blir beskrevet som en ung, dynamisk strykekvartett som er etterspurt i hele verden. Jerusalem Quartet er nominert til BBCs prestisjetunge ”Music Magazine Award” for 2010 for deres siste plate med  HAYDN String Quartets Op.20,5, 33,3 & 76,5 vol.2 on Harmonia Mundi. Kvartetten fra Jerusalem holdt i fjor en serie med konserter i Wigmore Hall i London. De opptrådte også i Theatre du Chatelet i Paris, og holdt konserter i Brussel, München, Amsterdam og Zürich. De har tidligere spilt i New York, Los Angeles, Philadelphia, Cleveland og Washington, og vært på turne i Australia. Det er med andre ord en erfaren og eksklusiv kvartett som det er mulig å høre spille Mozart i Bærum Konserthus. httpv://www.youtube.com/watch?v=lz1b8YZj0f4&feature=related

Israel_Jerusalem_Quartet11.mai opptrer den israelske strykekvartetten Jerusalem Quartet i Bærum Kulturhus. På programmet står Mozarts “Hoffmeister” K 499, L Janacek: Kvartett nr 2, og Mozarts Kvartett K421. Billetter kan allerede bestilles på hjemmesiden til Bærum Kulturhus, der israelerne blir beskrevet som en ung, dynamisk strykekvartett som er etterspurt i hele verden.

Jerusalem Quartet er nominert til BBCs prestisjetunge ”Music Magazine Award” for 2010 for deres siste plate med  HAYDN String Quartets Op.20,5, 33,3 & 76,5 vol.2 on Harmonia Mundi.

Kvartetten fra Jerusalem holdt i fjor en serie med konserter i Wigmore Hall i London. De opptrådte også i Theatre du Chatelet i Paris, og holdt konserter i Brussel, München, Amsterdam og Zürich. De har tidligere spilt i New York, Los Angeles, Philadelphia, Cleveland og Washington, og vært på turne i Australia. Det er med andre ord en erfaren og eksklusiv kvartett som det er mulig å høre spille Mozart i Bærum Konserthus.