28 år gamle Harel Skaat knuser kvinnehjerter, men kan han vinne årets Melodi Grand Prix? Det er ikke enkelt å gjette, ettersom det enda ikke er bestemt hvilken sang han skal synge. Beslutningen om å sende Harel Skaat til Oslo ble bekjentgjort da den israelske kringkastingssjef Mordechai Shkaler holdt en tale i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset i romjulen.  Hva israeleren av jemenittisk opprinnelse skal synge vil bli bestemt 14.mars. Forrige uke ble det arrangert et møte der Harel Skaats fans, de fleste i tjueårene, samt media, kunne stille spørsmålet til sitt idol. Harel fortalte at han vil synge 3 eller 4 sanger som TV-seerne skal velger mellom. Selv foretrekker han en ballade fordi han mener det passer best til hans sangstil. Han vil synge på sitt morsmål, hebraisk, men er åpen for å flette inn noen linjer på engelsk av hensyn til det internasjonale TV-publikummet som skal bestemme resultatet. Harel Skaat sa at han ikke tror på sanger som ikke inneholder sorg. Selv i kjærlighetssanger kan du finne tristhet, mente han. Likevel satser han på å juble i Telenor Arena. For å øke sine sjanser har han hentet råd fra Shiri Maimon og Yardena Arazi, to sangere som tidligere har deltatt i Eurovision Song Contest. Harel Skaat startet sin musikkarriere som seksåring. Han deltok og vant barnesangfestivaler, og da han avtjente sin militærtjeneste var han sanger i et militærband. I fjor ble en av hans later, ”Ve At” kåret til den fjerde mest populære sangen i Israel i dette tiåret, i en måling foretatt av den israelske hærens radiostasjon. Her kan du se Haret Skaal fremføre "Ve At": httpv://www.youtube.com/watch?v=xSbbUP6wfJk&feature=related Og her synger han sammen med sangerinnen Maya Buskila i 2005: httpv://www.youtube.com/watch?v=cPlXcz-Eeno&feature=player_embedded httpv://www.youtube.com/watch?v=_CTWFtbDAWg&feature=related VG: Rybak jakter på ekte venner VG: Slettet nettvideoer VG: Rybak nekter å fly VG: Private bilder på YouTube VG: Kan gå glipp av millioner VG: Sjekk Didrik som 17-åring VG: Twitterstorm om norsk GP-vinner VG: Finalen utsolgt VG:Grand Prix-suksess for programleder VG: Kan bli et problem for Didrik VG: Sverige kåret vinner TV2: Amokk på GP-fest TV2: Leser ikke om seg selv VG: NRK tar SMS-pengene VG: Taus Didrik dagen derpå TV2:: Mer sliten enn jeg hadde håpet TV2: Droppet buksedressen VG: Greit å tape for Didrik VG: Rybak om Didrik VG: Hvem vinner Grand Prix? TV2: Slakter Grand Prix VG: Nervøs for finalen VG: Gladere enn da vi vant Grand Prix VG:Fikk eget frimerke VG: På tide VG: Gir bort finalebillett VG: Absolutt Grand Prix VG: Håper jeg husker finalen VG: Minner om Wig Wam VG: Avgjorde kjolevalget VG: Har ikke skrevet autografer VG: Han er lesernes favoritt VG: Elsker buksedrakter VG: A1 forbereder seg til finalen VG: Delt om GP-finalen VG: En trygget at Rolf har skrevet sangen VG: Finalebillett til 1600kr VG: Rybak gjorde comeback VG: Unner Bjørn Johan seieren VG: Mira røk ut VG: Gaute merker mer trykk VG: Tror ikke VG-lista er en fordel VG: Håper å psyke ut Mira VG: Duell avgjør VG: Utalen kan bli det problem for Didrik VG: Billettene til finalen utsolgt på 20 minutter VG: Didrik skal jobbe med engelsken før finalen

Harel_skaat228 år gamle Harel Skaat knuser kvinnehjerter, men kan han vinne årets Melodi Grand Prix? Det er ikke enkelt å gjette, ettersom det enda ikke er bestemt hvilken sang han skal synge.

Beslutningen om å sende Harel Skaat til Oslo ble bekjentgjort da den israelske kringkastingssjef Mordechai Shkaler holdt en tale i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset i romjulen.  Hva israeleren av jemenittisk opprinnelse skal synge vil bli bestemt 14.mars.

Forrige uke ble det arrangert et møte der Harel Skaats fans, de fleste i tjueårene, samt media, kunne stille spørsmålet til sitt idol. Harel fortalte at han vil synge 3 eller 4 sanger som TV-seerne skal velger mellom. Selv foretrekker han en ballade fordi han mener det passer best til hans sangstil. Han vil synge på sitt morsmål, hebraisk, men er åpen for å flette inn noen linjer på engelsk av hensyn til det internasjonale TV-publikummet som skal bestemme resultatet.

Harel Skaat sa at han ikke tror på sanger som ikke inneholder sorg. Selv i kjærlighetssanger kan du finne tristhet, mente han. Likevel satser han på å juble i Telenor Arena. For å øke sine sjanser har han hentet råd fra Shiri Maimon og Yardena Arazi, to sangere som tidligere har deltatt i Eurovision Song Contest.

Harel Skaat startet sin musikkarriere som seksåring. Han deltok og vant barnesangfestivaler, og da han avtjente sin militærtjeneste var han sanger i et militærband.

I fjor ble en av hans later, ”Ve At” kåret til den fjerde mest populære sangen i Israel i dette tiåret, i en måling foretatt av den israelske hærens radiostasjon.

Her kan du se Haret Skaal fremføre “Ve At”:

Og her synger han sammen med sangerinnen Maya Buskila i 2005:

VG: Rybak jakter på ekte venner

VG: Slettet nettvideoer

VG: Rybak nekter å fly

VG: Private bilder på YouTube

VG: Kan gå glipp av millioner

VG: Sjekk Didrik som 17-åring

VG: Twitterstorm om norsk GP-vinner

VG: Finalen utsolgt

VG:Grand Prix-suksess for programleder

VG: Kan bli et problem for Didrik

VG: Sverige kåret vinner

TV2: Amokk på GP-fest

TV2: Leser ikke om seg selv

VG: NRK tar SMS-pengene

VG: Taus Didrik dagen derpå

TV2:: Mer sliten enn jeg hadde håpet

TV2: Droppet buksedressen

VG: Greit å tape for Didrik

VG: Rybak om Didrik

VG: Hvem vinner Grand Prix?

TV2: Slakter Grand Prix

VG: Nervøs for finalen

VG: Gladere enn da vi vant Grand Prix

VG:Fikk eget frimerke

VG: På tide

VG: Gir bort finalebillett

VG: Absolutt Grand Prix

VG: Håper jeg husker finalen

VG: Minner om Wig Wam

VG: Avgjorde kjolevalget

VG: Har ikke skrevet autografer

VG: Han er lesernes favoritt

VG: Elsker buksedrakter

VG: A1 forbereder seg til finalen

VG: Delt om GP-finalen

VG: En trygget at Rolf har skrevet sangen

VG: Finalebillett til 1600kr

VG: Rybak gjorde comeback

VG: Unner Bjørn Johan seieren

VG: Mira røk ut

VG: Gaute merker mer trykk

VG: Tror ikke VG-lista er en fordel

VG: Håper å psyke ut Mira

VG: Duell avgjør

VG: Utalen kan bli det problem for Didrik

VG: Billettene til finalen utsolgt på 20 minutter

VG: Didrik skal jobbe med engelsken før finalen