Den økte turiststrømmen til Israel de siste årene har ført til behov for flere hoteller, og eieren av det luksuriøse Eliat hotellet, Herods Palace Hotel, Yoav Igra, som også er arkitekt av yrke, har tatt utfordringen. Nå vil han tegne og bygge et Herods hotell i Jerusalem. Det nye Jerusalem-hotellet  vil bli plassert ved siden av Plaza Hotell, og krever investeringer på 120 millioner dollar, men så er da også planen at det skal bli et luksushotell. Hotellet vil få et av de største spas i Israel, og inneholde konferansesenter og svømmebasseng på taket, innebygd med glassvinduer, som vil gi en fantastisk utsikt over byen. ”Jerusalem trenger flere hoteller og vi har en meget god mulighet til å bygger i byen,” sier Igra til Ynet.news. Det nye hotellet i den israelske hovedstaden vil ha 14 etasjer og ca. 350 rom. ”Vår plan er å gi hotellet en unik Jerusalem-stil. Vi ønsker det skal være et hotell med byens lukter, med byens klesstil, og med byens atmosfære, men ikke så mye et religiøst hotell,” sier eieren. Det er ingen hotellrangeringer i Israel, men eieren mener likevel at hans nye hotell ville vært rangert som et seks stjerners hotell. Han håper at all planleggingen og alle offentlige tillatelsene som trengs vil være ferdig i løpet av et par år, og at hotellet kan tas i bruk et par år etter det.

Israel_hotellDen økte turiststrømmen til Israel de siste årene har ført til behov for flere hoteller, og eieren av det luksuriøse Eliat hotellet, Herods Palace Hotel, Yoav Igra, som også er arkitekt av yrke, har tatt utfordringen. Nå vil han tegne og bygge et Herods hotell i Jerusalem.

Det nye Jerusalem-hotellet  vil bli plassert ved siden av Plaza Hotell, og krever investeringer på 120 millioner dollar, men så er da også planen at det skal bli et luksushotell.

Hotellet vil få et av de største spas i Israel, og inneholde konferansesenter og svømmebasseng på taket, innebygd med glassvinduer, som vil gi en fantastisk utsikt over byen.

”Jerusalem trenger flere hoteller og vi har en meget god mulighet til å bygger i byen,” sier Igra til Ynet.news. Det nye hotellet i den israelske hovedstaden vil ha 14 etasjer og ca. 350 rom. ”Vår plan er å gi hotellet en unik Jerusalem-stil. Vi ønsker det skal være et hotell med byens lukter, med byens klesstil, og med byens atmosfære, men ikke så mye et religiøst hotell,” sier eieren.

Det er ingen hotellrangeringer i Israel, men eieren mener likevel at hans nye hotell ville vært rangert som et seks stjerners hotell. Han håper at all planleggingen og alle offentlige tillatelsene som trengs vil være ferdig i løpet av et par år, og at hotellet kan tas i bruk et par år etter det.