Det neste medlemsmøtet i Norsk Israelsk Handelskammer vil stå i vinen og vannteknologiens tegn. Investor Odd Hyttedalen vil snakke om den israelske vannteknologikonferansen, Watec, som fant sted i november, mens vinkelner Christian Riviere vil presentere israelsk vin. Presentasjonen av en israelsk hvitvin, tre rødviner og en dessertvin, vil også gi medlemmene anledning til vinsmaking.  Kanskje kan det gi mersmak, og støtte til Facebook-gruppen som er opprettet for å kreve flere israelsk viner på Vinmonopolet. Det er ingen tvil om at det finnes my god israelsk vin. Vi har tidligere skrevet om  Golan Heights Winery, som er det eneste winery i verden som har vunnet ”The Grand Pix d`Honneur” ved Vinexpo i Bordeaux tre år på rad. Yarden, Gamla og Golan vinene har også vunnet to trofeer, femten gullmedaljer, tretti sølvmedaljer og tjue bronsemedaljer ved ”The International Wine and Spirit Competition” i London i løpet av de siste tretten årene. Her kan du sjekke viner fra Hebron Heights Winery. Medlemmene kan selvsagt ta med seg venner og kjente. Påmeldingen kan skje til organisasjonens styremedlemmer eller gjennom email til post@nihk.org. Og datoen som bør settes av allerede nå, er 3.februar. Møtet begynner kl. 19.00 på Hennie Onstad Kunstsenter i Bærum. Det er gratis adgang. VG: Innføring i ni druer VG: Ukens drink

Israel_vin2Det neste medlemsmøtet i Norsk Israelsk Handelskammer vil stå i vinen og vannteknologiens tegn. Investor Odd Hyttedalen vil snakke om den israelske vannteknologikonferansen, Watec, som fant sted i november, mens vinkelner Christian Riviere vil presentere israelsk vin.

Presentasjonen av en israelsk hvitvin, tre rødviner og en dessertvin, vil også gi medlemmene anledning til vinsmaking.  Kanskje kan det gi mersmak, og støtte til Facebook-gruppen som er opprettet for å kreve flere israelsk viner på Vinmonopolet.

Det er ingen tvil om at det finnes my god israelsk vin. Vi har tidligere skrevet om  Golan Heights Winery, som er det eneste winery i verden som har vunnet ”The Grand Pix d`Honneur” ved Vinexpo i Bordeaux tre år på rad. Yarden, Gamla og Golan vinene har også vunnet to trofeer, femten gullmedaljer, tretti sølvmedaljer og tjue bronsemedaljer ved ”The International Wine and Spirit Competition” i London i løpet av de siste tretten årene.

Her kan du sjekke viner fra Hebron Heights Winery.

Medlemmene kan selvsagt ta med seg venner og kjente. Påmeldingen kan skje til organisasjonens styremedlemmer eller gjennom email til post@nihk.org. Og datoen som bør settes av allerede nå, er 3.februar. Møtet begynner kl. 19.00 på Hennie Onstad Kunstsenter i Bærum. Det er gratis adgang.

VG: Innføring i ni druer

VG: Ukens drink