Rundt omkring i Haiti er det utført bemerkelsesverdige livreddende aksjoner fra medisinske team fra mange land. Men selve Rolls Roycen blant feltsykehusene er sykehuset som ble satt opp på 8 timer av den israelske hæren, melder kringkastingselskapet CBC. Den amerikanske legen, Richard Besser, tok seg av en ung fødende jente. Hun ble brakt til det israelske feltsykehuset, der et nytt barn kom til verden, melder ABC News. Moren døpte straks sitt nyfødte barn for Israel. Richard Besser skamroser det israelske sykehuset. Brødre fra Queens i New York ble reddet av det israelske redningsteamet, melder WABC News. Her er Fox News reportasje om det israelske feltsykehuset. Sky News følger et israelsk redningsteam. Også kringkastingselskapet IBA reporterer om den effektive israelske redningsaksjonen. Vårt Land: Gud passer på barna VG: Avfyrte skudd og brukte tåregass VG: Funnet etter 11 dager TV2: Mann funnet i live VG: Fant 84 åring VG: Farlig fremtid for Haiti VG: Norge er en pådriver Vårt Land: Gud er til stede VG: Stjernene ang for Haiti VG: Samler kjendisene VG: Frykter barn blir solgt VG: Starter likbål VG: Mest opptatt av prestisje og penger VG: Jublet VG: Plyndrer barnehjem Vårt Land: Selges som voodoodukke Vårt Land: Flyr nødhjelp Vårt Land: Bor i enkle telt TV2: Overlevde jordskjelvet - skutt av politiet VG: Lager Haiti-låt VG: Graver ut nye massegraver VG: Selger data til inntekt for Haiti VG: ComeBack for Haiti VG: Rømmer fra hovedstaden VG: Barna betaler en høy pris VG: Setter opp leir på Cuba VG: Dårlig havn VG: Hovedhavna gjenåpnes VG: Dramatisk vannmangel VG: Røde Kors dyrest i drift Vårt Land: Dramatisk vannmangel VG: Overlevde VG: Vi er redde TV: Slik holdt han styr på tiden Vårt Land: Spebarn funnet i live Vårt Land: Amputerte blir underklasse TV2: Her er jenta som ble født under skjelvet VG: Derfor vil Haiti få nye jordskjelv VG: Fant nyfødt baby Vårt Land: Her fant de en død erkebiskop VG: Vi måtte flytte sykehuset ut på gata VG: Beina min verker litt VG: Nødhjepen fløy forbi VG: Vurderte å drikke egen urin VG: Kollapset på sekunder VG: Funnet i live etter en uke VG: Vet ikke hva de skal gjøre med babyen VG: Vil slette Haiti gjeld VG: Minst 75 000 døde VG: Vurderer å bruke Guatanamo-basen som flyktningeleir VG: Frykter overgrep motkvinner og barn VG: Tusenvis på luksuscruise Vårt Land: Vil hjem til Haiti Vårt Land: Funnet i live etter en uke Vårt Land: Forbereder seg på elendighet Vårt Land: Frelsesarmeen frykter kriminelle Vårt Land: 90 reddet fra ruinene Vårt Land: Rekordsum til Haiti Vårt Land: Hets mot Robertson TV2: Minst 75 000 døde

Israel_Haiti3Rundt omkring i Haiti er det utført bemerkelsesverdige livreddende aksjoner fra medisinske team fra mange land. Men selve Rolls Roycen blant feltsykehusene er sykehuset som ble satt opp på 8 timer av den israelske hæren, melder kringkastingselskapet CBC. Den amerikanske legen, Richard Besser, tok seg av en ung fødende jente. Hun ble brakt til det israelske feltsykehuset, der et nytt barn kom til verden, melder ABC News. Moren døpte straks sitt nyfødte barn for Israel. Richard Besser skamroser det israelske sykehuset.

Brødre fra Queens i New York ble reddet av det israelske redningsteamet, melder WABC News. Her er Fox News reportasje om det israelske feltsykehuset. Sky News følger et israelsk redningsteam. Også kringkastingselskapet IBA reporterer om den effektive israelske redningsaksjonen.

Vårt Land: Gud passer på barna

VG: Avfyrte skudd og brukte tåregass

VG: Funnet etter 11 dager

TV2: Mann funnet i live

VG: Fant 84 åring

VG: Farlig fremtid for Haiti

VG: Norge er en pådriver

Vårt Land: Gud er til stede

VG: Stjernene ang for Haiti

VG: Samler kjendisene

VG: Frykter barn blir solgt

VG: Starter likbål

VG: Mest opptatt av prestisje og penger

VG: Jublet

VG: Plyndrer barnehjem

Vårt Land: Selges som voodoodukke

Vårt Land: Flyr nødhjelp

Vårt Land: Bor i enkle telt

TV2: Overlevde jordskjelvet – skutt av politiet

VG: Lager Haiti-låt

VG: Graver ut nye massegraver

VG: Selger data til inntekt for Haiti

VG: ComeBack for Haiti

VG: Rømmer fra hovedstaden

VG: Barna betaler en høy pris

VG: Setter opp leir på Cuba

VG: Dårlig havn

VG: Hovedhavna gjenåpnes

VG: Dramatisk vannmangel

VG: Røde Kors dyrest i drift

Vårt Land: Dramatisk vannmangel

VG: Overlevde

VG: Vi er redde

TV: Slik holdt han styr på tiden

Vårt Land: Spebarn funnet i live

Vårt Land: Amputerte blir underklasse

TV2: Her er jenta som ble født under skjelvet

VG: Derfor vil Haiti få nye jordskjelv

VG: Fant nyfødt baby

Vårt Land: Her fant de en død erkebiskop

VG: Vi måtte flytte sykehuset ut på gata

VG: Beina min verker litt

VG: Nødhjepen fløy forbi

VG: Vurderte å drikke egen urin

VG: Kollapset på sekunder

VG: Funnet i live etter en uke

VG: Vet ikke hva de skal gjøre med babyen

VG: Vil slette Haiti gjeld

VG: Minst 75 000 døde

VG: Vurderer å bruke Guatanamo-basen som flyktningeleir

VG: Frykter overgrep motkvinner og barn

VG: Tusenvis på luksuscruise

Vårt Land: Vil hjem til Haiti

Vårt Land: Funnet i live etter en uke

Vårt Land: Forbereder seg på elendighet

Vårt Land: Frelsesarmeen frykter kriminelle

Vårt Land: 90 reddet fra ruinene

Vårt Land: Rekordsum til Haiti

Vårt Land: Hets mot Robertson

TV2: Minst 75 000 døde