Paul Anka var en av de mange verdensartistene som besøkte Israel i fjor. Det ga mersmak, og nå kommer han tilbake. Som en oppfølging av den suksessfylle konserten i november 2009, vil 1960 årenes tenåringsidol holde ny konsert i Israel i mai, melder Ynet.news.  I november fylte Paul Anka opp Tel Avivs Nokia Arena to dager på rad. Den nye konserten 29.mai vil finne sted på den samme arenaen. Etter konserten i fjor har de israelske agentene, Shmuel og Yoav Tzemach fått mange forespørsler om det var mulig å gjenta suksessen, og Paul Anka aksepterte nylig en forespørsel om å opptre på nytt, skriver den israelske avisen. Paul Anka skal ha sagt at han gjerne ville komme tilbake, i lys av den varmen han var blitt mottatt med forrige gang. Paul Anka vil ha med seg 12 musikere til den planlagte konserten. Dersom etterspørselen etter billetter blir stor, er det en åpning for en ekstra konsert, opplyser arrangørene. Billettsalget er for øvrig allerede i gang i Castel Ticket Office i Tel Aviv. httpv://www.youtube.com/watch?v=PkJFC0mtylE&NR=1 httpv://www.youtube.com/watch?v=YkRp-m39ydM&feature=related

Paul_AnkaPaul Anka var en av de mange verdensartistene som besøkte Israel i fjor. Det ga mersmak, og nå kommer han tilbake. Som en oppfølging av den suksessfylle konserten i november 2009, vil 1960 årenes tenåringsidol holde ny konsert i Israel i mai, melder Ynet.news. 

I november fylte Paul Anka opp Tel Avivs Nokia Arena to dager på rad. Den nye konserten 29.mai vil finne sted på den samme arenaen.

Etter konserten i fjor har de israelske agentene, Shmuel og Yoav Tzemach fått mange forespørsler om det var mulig å gjenta suksessen, og Paul Anka aksepterte nylig en forespørsel om å opptre på nytt, skriver den israelske avisen. Paul Anka skal ha sagt at han gjerne ville komme tilbake, i lys av den varmen han var blitt mottatt med forrige gang.

Paul Anka vil ha med seg 12 musikere til den planlagte konserten. Dersom etterspørselen etter billetter blir stor, er det en åpning for en ekstra konsert, opplyser arrangørene. Billettsalget er for øvrig allerede i gang i Castel Ticket Office i Tel Aviv.