Israel er blitt et populært land å opptre i for verdens rockestjerner og musikere. I fjoråret besøkte både Madonna, Lady Gaga, Pet Shop Boys, Paul Anka og Leonard Cohen Israel, sammen med flere andre stjerner. I år er det tidligere offentliggjort at  Elton John, U2, Bevonce, Rihanna og Prixes vil besøke Israel. Nå har også Grammy vinner, den legendariske rockeartisten, Carlos Santana annonsert sin ankomst. Han har tilført Jaffas Blumfield Stadium til lister over steder hvor han vil opptre denne sommeren, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth. Santana, som av mange regnes som en av verdens desidert største musikere, vil gå på scenen på Blumfied Stadium i Jaffa utenfor Tel Aviv i juni, sammen med 10 oppvarmingsband.

santanaIsrael er blitt et populært land å opptre i for verdens rockestjerner og musikere. I fjoråret besøkte både Madonna, Lady Gaga, Pet Shop Boys, Paul Anka og Leonard Cohen Israel, sammen med flere andre stjerner.

I år er det tidligere offentliggjort at  Elton John, U2, Bevonce, Rihanna og Prixes vil besøke Israel. Nå har også Grammy vinner, den legendariske rockeartisten, Carlos Santana annonsert sin ankomst. Han har tilført Jaffas Blumfield Stadium til lister over steder hvor han vil opptre denne sommeren, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

Santana, som av mange regnes som en av verdens desidert største musikere, vil gå på scenen på Blumfied Stadium i Jaffa utenfor Tel Aviv i juni, sammen med 10 oppvarmingsband.