Vi er gått inn i et nytt år, og i Israel planlegges det nye og store teknologkonferanser og utstillinger.. Den første som bør nevnes er den store landbruksutstillingen ”Agro-Mashov,” som finner sted 13 og 14. januar i Israel Trade and Convention Center i Tel Aviv. Utstillingen vil bringe sammen rundt 20 000 gjester fra 50 stater, som alle er på leting etter en landbruksteknologi som kan løse problemene med mangel på vann, mat og dyrkbart land, som verden i dag står overfor.  Agro Mashov 2010 er Israels største årlige internasjonale landbruksutstilling. I løpet av de to dagene utstillingen varer vil flere hundre firma fra hele verden presentere sine svar på utfordringene innen landbruket. I løpet av de siste tjue årene har denne utstillingen utviklet seg til å bli en av de viktigste møteplassene for alle som driver med landbruksindustri i Europa, Asia og Asia, der hensikten er å finne løsningene på de problemene som i dag møter bønder, handelsmenn og entreprenører som opererer på dette området. Det mener i alle fall arrangørene. Her kan du se litt om hva som skjedde på utstilingen i 2009: httpv://www.youtube.com/watch?v=cmlrtHdREVw&feature=player_embedded Og her er noen opplysninger om Isral og landbruksproduksjon: httpv://www.youtube.com/watch?v=LtX28VJJ8mg&feature=related Israel er kommet langt når det gjelder vann og miljøteknologi: httpv://www.youtube.com/watch?v=E_E3BQ_uE3k&feature=related Selv fisk kan man dyrke frem i en ørken i Israel: httpv://www.youtube.com/watch?v=GxlJ489WxkU&feature=related

fruktkurvVi er gått inn i et nytt år, og i Israel planlegges det nye og store teknologkonferanser og utstillinger.. Den første som bør nevnes er den store landbruksutstillingen ”Agro-Mashov,” som finner sted 13 og 14. januar i Israel Trade and Convention Center i Tel Aviv.

Utstillingen vil bringe sammen rundt 20 000 gjester fra 50 stater, som alle er på leting etter en landbruksteknologi som kan løse problemene med mangel på vann, mat og dyrkbart land, som verden i dag står overfor. 

Agro Mashov 2010 er Israels største årlige internasjonale landbruksutstilling. I løpet av de to dagene utstillingen varer vil flere hundre firma fra hele verden presentere sine svar på utfordringene innen landbruket.

I løpet av de siste tjue årene har denne utstillingen utviklet seg til å bli en av de viktigste møteplassene for alle som driver med landbruksindustri i Europa, Asia og Asia, der hensikten er å finne løsningene på de problemene som i dag møter bønder, handelsmenn og entreprenører som opererer på dette området. Det mener i alle fall arrangørene.

Her kan du se litt om hva som skjedde på utstilingen i 2009:

Og her er noen opplysninger om Isral og landbruksproduksjon:

Israel er kommet langt når det gjelder vann og miljøteknologi:

Selv fisk kan man dyrke frem i en ørken i Israel: