Hennes & Mauritz har over 1800 forretninger i mer enn 34 land. I september neste år får kjeden enda en ny butikk å vise til, i Kfar Saba i Israel. Det blir den svenske forretningskjedens fjerde butikk i Israel, skriver Ynet.news, alle etablert i løpet av neste år. Butikken i Kfar Saba vil få et areal på 1300 kvadratmeter og oppta to etasjer i et allerede etablert forretningssenter. Kontrakten ska gjelder for 24 år.  H&Ms første butikk i Israel vil åpne i mars neste år i Tel Aviv, fulgt av butikkene i Jerusalem og Haifa. Enda tre butikker er planlagt åpnet i 2011 i Petah Tikva, Netanya, der IKEA også er i ferd med å etablere seg, og i Rehovot. Hennes & Mauritz sin samarbeidspartner i Israel er Gazit Globe. Firmaets leder, Yaron Eshel, sier at de er stolte over av Hennes & Mauritz vil etablere en butikk i G Kfar Saba kjøpesenter, og at å introdusere H&M er et langsiktig strategisk skritt, som vil bidra til å gjøre senteret mer attraktivt. Kjøpesenteret G Kfar Saba ble åpnet i mars i år.

Israel_Kjøpesenter2Hennes & Mauritz har over 1800 forretninger i mer enn 34 land. I september neste år får kjeden enda en ny butikk å vise til, i Kfar Saba i Israel. Det blir den svenske forretningskjedens fjerde butikk i Israel, skriver Ynet.news, alle etablert i løpet av neste år.

Butikken i Kfar Saba vil få et areal på 1300 kvadratmeter og oppta to etasjer i et allerede etablert forretningssenter. Kontrakten ska gjelder for 24 år.

 H&Ms første butikk i Israel vil åpne i mars neste år i Tel Aviv, fulgt av butikkene i Jerusalem og Haifa. Enda tre butikker er planlagt åpnet i 2011 i Petah Tikva, Netanya, der IKEA også er i ferd med å etablere seg, og i Rehovot.

Hennes & Mauritz sin samarbeidspartner i Israel er Gazit Globe. Firmaets leder, Yaron Eshel, sier at de er stolte over av Hennes & Mauritz vil etablere en butikk i G Kfar Saba kjøpesenter, og at å introdusere H&M er et langsiktig strategisk skritt, som vil bidra til å gjøre senteret mer attraktivt. Kjøpesenteret G Kfar Saba ble åpnet i mars i år.