Rockegruppen Pixies holder konsert i Israel 9.juni, som en del av en større rockefestival med internasjonale artister, skriver Ynet.news.  Lokalitetene for konserten er enda ikke offentliggjort. Likevel er billetten allerede utsolgt. Det amerikanske rockebandet er vurdert til å være et av de mest innflytelsesrike band på 80- og 90-tallet. Musikere som Nirvanas Kurt Kobain og Radioheads Thom York har uttalt at de har vært sterkt inspirert av gruppen. Bandet ble grunnlagt i Boston i 1986 av Black Francis, Kim Deal, David Lovering og Joey Santiago. Deres første release var en demo, kjent for fansen som ”The Purple Tape”, som utkom i 1986. Den første LP-en kom ut året etter, med tittelen ”Surfer Rosa”. Den inneholdt slageren ”Where is My Mind.” Gruppen ble oppløst I 1993, men gjenforent i 2004. Gruppens bassist, Kim Deal, opptrådte i Israel forrige sommer, sammen med et annet band, og det er muligens det som har gitt mersmak.

pixies2Rockegruppen Pixies holder konsert i Israel 9.juni, som en del av en større rockefestival med internasjonale artister, skriver Ynet.news.  Lokalitetene for konserten er enda ikke offentliggjort. Likevel er billetten allerede utsolgt.

Det amerikanske rockebandet er vurdert til å være et av de mest innflytelsesrike band på 80- og 90-tallet. Musikere som Nirvanas Kurt Kobain og Radioheads Thom York har uttalt at de har vært sterkt inspirert av gruppen.

Bandet ble grunnlagt i Boston i 1986 av Black Francis, Kim Deal, David Lovering og Joey Santiago. Deres første release var en demo, kjent for fansen som ”The Purple Tape”, som utkom i 1986. Den første LP-en kom ut året etter, med tittelen ”Surfer Rosa”. Den inneholdt slageren ”Where is My Mind.” Gruppen ble oppløst I 1993, men gjenforent i 2004.

Gruppens bassist, Kim Deal, opptrådte i Israel forrige sommer, sammen med et annet band, og det er muligens det som har gitt mersmak.