I en kringkastet erklæring fra sin residens i Israels hovedstad, Jerusalem, ønsket landets president, Shimon Peres, verdens kristne en fredfull og god jul. Som vanlig blir det i kveld avhold en tradisjonell midnattsmesse i Fødselskirken i Betlehem, og den romersk katolske patriarken, Fouad Twal, som skal lede messen, forlot nylig sitt hovedkvarter i Jerusalems gamleby i en bilkortesje som skal bringe ham de 8,5 kilometerne til Manager Square i Betlehem, der fødselskirken er lokalisert.  Shimon Peres julehilsen kan du høre her: httpv://www.youtube.com/watch?v=wGOyaGtLK2g&feature=player_embedded VG: Dette fikk idrettstjernene til jul

PeresI en kringkastet erklæring fra sin residens i Israels hovedstad, Jerusalem, ønsket landets president, Shimon Peres, verdens kristne en fredfull og god jul.

Som vanlig blir det i kveld avhold en tradisjonell midnattsmesse i Fødselskirken i Betlehem, og den romersk katolske patriarken, Fouad Twal, som skal lede messen, forlot nylig sitt hovedkvarter i Jerusalems gamleby i en bilkortesje som skal bringe ham de 8,5 kilometerne til Manager Square i Betlehem, der fødselskirken er lokalisert. 

Shimon Peres julehilsen kan du høre her:

VG: Dette fikk idrettstjernene til jul