Hildegunn Hansen er presse- og informasjonsansvarlig ved den israelske ambassaden i Oslo. Hun har sin egen blogg, der hun skriver om stort og smått som måtte interessere Israelvenner. I sin siste blogg presenterer hun en ny bok: Start-up Nation. The Story of Israels Economic Miracle. I boken viser forfatterene Saul Singer og Dan Senor til det faktum at det er flere israelske selskaper registrert på Nasdaq enn hele Europa til sammen, og mer enn India, Kina og Japan til sammen. Her kan du lese Hildegunn Hansens blogg om den ny boken, og se intervjuet med forfatteren, Dan Senor, på CNBC.

Dan_SenorHildegunn Hansen er presse- og informasjonsansvarlig ved den israelske ambassaden i Oslo. Hun har sin egen blogg, der hun skriver om stort og smått som måtte interessere Israelvenner. I sin siste blogg presenterer hun en ny bok: Start-up Nation. The Story of Israels Economic Miracle. I boken viser forfatterene Saul Singer og Dan Senor til det faktum at det er flere israelske selskaper registrert på Nasdaq enn hele Europa til sammen, og mer enn India, Kina og Japan til sammen.

Her kan du lese Hildegunn Hansens blogg om den ny boken, og se intervjuet med forfatteren, Dan Senor, på CNBC.