”Selv om vi oppdager at problemene med CO2-utslipp viser seg å være en bløff, vil de fleste skrittene som blir tatt for å redusere utslippene være økonomisk korrekte og er i vår nasjons sikkerhetsinteresse,” sa Israels miljøvernminister, Gilad Erdan, under den årlige næringslivskonferansen arrangert av forretningsbladet Globes. Konferansen hadde en egen avdeling for diskusjon om ren teknologi, under tittelen "Fra København til Jerusalem". Avi Temkin, som jobber i Globes, mente at regjeringer, når det er press, ofte glemmer prosjekter som går inn i fremtiden. ”Dersom vi ønsker at Israel skal dra nytte av såkalt kunnskap, må regjeringen finne veier til å stimulere denne sektoren,” ment han. Booky Oren, som er president i Arison Groups vannselskap, Miya, viste til at Israel har tatt en ledede posisjon i verden når det gjelder gjenbruk av vann, men at arbeidet med å markedsføre kunnskapen til andre land hittil ikke hadde vært godt nok. Han mente at Israels vannindustri burde kunne komme opp i en eksportverdi på 10 milliarder kroner årlig. Shlomo Shmeltzer, grunnleggeren og styrelederen i Shlomo Group, mente at Israels vindenergi har et potensial langt høyere enn det folk vanligvis tror. Han viste til at solenergi subsidieres fire ganger mer enn vindenergi, til tross for at vindenergi har vokst langt raskere enn solenergi andre steder i verden. VG: Håper pengeforslag vil løse krisen VG: EU ber om krisemøte VG: Obama kommer VG: USA bør bidra med 115 milliarder VG: Gir ikke opp VG: Clinton spytter i kassen VG: Satser for lite på fornybar energi VG: Kina gir opp klimaavtale VG: Danmark gir opp VG: Vil ha avtale på bakrommet VG: Obama håper han kan bidra VG: Skjebnetime for klimamøtet VG: Går av som klimapresident VG: Frvillige marsjerte ut

global_oppvarming3”Selv om vi oppdager at problemene med CO2-utslipp viser seg å være en bløff, vil de fleste skrittene som blir tatt for å redusere utslippene være økonomisk korrekte og er i vår nasjons sikkerhetsinteresse,” sa Israels miljøvernminister, Gilad Erdan, under den årlige næringslivskonferansen arrangert av forretningsbladet Globes. Konferansen hadde en egen avdeling for diskusjon om ren teknologi, under tittelen “Fra København til Jerusalem”.

Avi Temkin, som jobber i Globes, mente at regjeringer, når det er press, ofte glemmer prosjekter som går inn i fremtiden. ”Dersom vi ønsker at Israel skal dra nytte av såkalt kunnskap, må regjeringen finne veier til å stimulere denne sektoren,” ment han.

Booky Oren, som er president i Arison Groups vannselskap, Miya, viste til at Israel har tatt en ledede posisjon i verden når det gjelder gjenbruk av vann, men at arbeidet med å markedsføre kunnskapen til andre land hittil ikke hadde vært godt nok. Han mente at Israels vannindustri burde kunne komme opp i en eksportverdi på 10 milliarder kroner årlig.

Shlomo Shmeltzer, grunnleggeren og styrelederen i Shlomo Group, mente at Israels vindenergi har et potensial langt høyere enn det folk vanligvis tror. Han viste til at solenergi subsidieres fire ganger mer enn vindenergi, til tross for at vindenergi har vokst langt raskere enn solenergi andre steder i verden.

VG: Håper pengeforslag vil løse krisen

VG: EU ber om krisemøte

VG: Obama kommer

VG: USA bør bidra med 115 milliarder

VG: Gir ikke opp

VG: Clinton spytter i kassen

VG: Satser for lite på fornybar energi

VG: Kina gir opp klimaavtale

VG: Danmark gir opp

VG: Vil ha avtale på bakrommet

VG: Obama håper han kan bidra

VG: Skjebnetime for klimamøtet

VG: Går av som klimapresident

VG: Frvillige marsjerte ut