Israelske skolebarn i Ashdot unngår å gå på toalettet i skoletimene av frykt for å gå glipp av lærdom. Årsaken: Et nytt læreprogram utviklet på data av det israelske datafirmaet Amdocs.  Programmet forutsetter sevsagt en infrastruktur der alle elevene har hver sin datamaskin i klasserommet.  Det koster penger å etablere, men kommunestyret i Ashdot fant det så nyttig at de tok investeringene selv, uten støtte den israelske regjeringen. Nå skal regjeringen vurdere å kjøpe inn systemet til samtlige skoler, samtidig med at det nye dataprogrammet skal markedsføres i USA. I dette innslaget fra Jerusalem.online   kan du se hvorfor israelske skoleelever ikke vil gå glipp av et eneste minutt av undervisningstiden.

Israel_barnIsraelske skolebarn i Ashdot unngår å gå på toalettet i skoletimene av frykt for å gå glipp av lærdom. Årsaken: Et nytt læreprogram utviklet på data av det israelske datafirmaet Amdocs.  Programmet forutsetter sevsagt en infrastruktur der alle elevene har hver sin datamaskin i klasserommet.  Det koster penger å etablere, men kommunestyret i Ashdot fant det så nyttig at de tok investeringene selv, uten støtte den israelske regjeringen. Nå skal regjeringen vurdere å kjøpe inn systemet til samtlige skoler, samtidig med at det nye dataprogrammet skal markedsføres i USA.

I dette innslaget fra Jerusalem.online   kan du se hvorfor israelske skoleelever ikke vil gå glipp av et eneste minutt av undervisningstiden.