3000 israelske forretningsfolk vil i helgen delta på den årlige forretningskonferansen arrangert av landets ledende næringslivsavis, ”Globes”, på David Intercontinental Hotel i Tel Aviv.  I år inneholder konferansen et forum kalt: ”Ren teknologi fra København til Jerusalem”, skriver Globes.onine.  Hensikten er å finne ut hvordan Israel kan bli en global leder innen ren teknologi. Globes er Israels ledende forretningsavis, og har arrangert ”The Israel Buisness Conferance” gjennom flere år. Konferansen regnes for å være landets mest prestisjetunge arrangement. Det er ventet 3000 deltakere på søndag og mandag.  Blant disse er landets toppledere innen næringsliv, diplomater, og andre viktige opinionsledere og beslutningstakere.  Konferansen blir dekket av en lang rekke lokale og internasjonale medier. Konferansen gir en anledning til å utforske Israels potensial innen viktige markedssektorer når det gjelder global økonomi, investeringer, bank og finansmarkedet, høyteknologi og ren teknologi, skriver avisen. Forumet ”Ren teknologi fra København til Jerusalem” vil gjennomgå hvordan Israel kan bli en verdensleder i ren teknologi etter klimakonferansen i København. Forumet vil også diskutere hvordan Israel kan forberede seg på å møte europeiske målsetninger når det gjelder reduksjon av CO2 gasser, og andre relaterte spørsmål. Israels miljøvernminister Gilad Erdan og infrastrukturminister Uzi Landau vil delta på konferansens miljødel. Forumet vil bli ledet av direktøren i Milken Institute, professor Glenn Yago, som er ekspert i finansiell innovasjon, kapitalmarkeder, utviklingsmarkeder og miljøfinansiering. VG: Tok opp nytt klimaforslag med Obama VG: Republikanerne vil avvise klimaavtale VG: Kongelig klimatreff i København VG: EU milliarder til klimatilpasning VG: Russland kan bli vinneren på klimakonferansen VG: I dag starter klimakrigen VG: Gro forstår klimaopprøret VG: Tryglet og gråt foran klimasjefene VG: Vi er forpliktet til å handle VG: Skogavtale vil bli misbrukt VG: Drivhusgasser er helsefarlige TV2: Klimamøte i verdens grønneste by TV2: USA får klimaskryt VG: Ny klimarapport VG: Opprør mot klimaforslag Vårt Land: USA gir klimahåp Vårt Land: Klimatoppmøtet er igang VG: Støtter klimaarbeid

biodiesel3000 israelske forretningsfolk vil i helgen delta på den årlige forretningskonferansen arrangert av landets ledende næringslivsavis, ”Globes”, på David Intercontinental Hotel i Tel Aviv.  I år inneholder konferansen et forum kalt: ”Ren teknologi fra København til Jerusalem”, skriver Globes.onine.  Hensikten er å finne ut hvordan Israel kan bli en global leder innen ren teknologi.

Globes er Israels ledende forretningsavis, og har arrangert ”The Israel Buisness Conferance” gjennom flere år. Konferansen regnes for å være landets mest prestisjetunge arrangement. Det er ventet 3000 deltakere på søndag og mandag.  Blant disse er landets toppledere innen næringsliv, diplomater, og andre viktige opinionsledere og beslutningstakere.  Konferansen blir dekket av en lang rekke lokale og internasjonale medier.

Konferansen gir en anledning til å utforske Israels potensial innen viktige markedssektorer når det gjelder global økonomi, investeringer, bank og finansmarkedet, høyteknologi og ren teknologi, skriver avisen.

Forumet ”Ren teknologi fra København til Jerusalem” vil gjennomgå hvordan Israel kan bli en verdensleder i ren teknologi etter klimakonferansen i København. Forumet vil også diskutere hvordan Israel kan forberede seg på å møte europeiske målsetninger når det gjelder reduksjon av CO2 gasser, og andre relaterte spørsmål.

Israels miljøvernminister Gilad Erdan og infrastrukturminister Uzi Landau vil delta på konferansens miljødel. Forumet vil bli ledet av direktøren i Milken Institute, professor Glenn Yago, som er ekspert i finansiell innovasjon, kapitalmarkeder, utviklingsmarkeder og miljøfinansiering.

VG: Tok opp nytt klimaforslag med Obama

VG: Republikanerne vil avvise klimaavtale

VG: Kongelig klimatreff i København

VG: EU milliarder til klimatilpasning

VG: Russland kan bli vinneren på klimakonferansen

VG: I dag starter klimakrigen

VG: Gro forstår klimaopprøret

VG: Tryglet og gråt foran klimasjefene

VG: Vi er forpliktet til å handle

VG: Skogavtale vil bli misbrukt

VG: Drivhusgasser er helsefarlige

TV2: Klimamøte i verdens grønneste by

TV2: USA får klimaskryt

VG: Ny klimarapport

VG: Opprør mot klimaforslag

Vårt Land: USA gir klimahåp

Vårt Land: Klimatoppmøtet er igang

VG: Støtter klimaarbeid