Den økonomiske krisen i Dubai vil i liten grad ha betydning for Israel, til tross for landets utadvendte økonomi. Israels tre største banker, Bank Leumi, Discount og Bank Hapoalim sier at de ikke har investert i landet, og at de derfor ikke blir influert negativt av de problemene landet har fått. Vestlige banker har heller ikke investert tilstrekkelig i Dubai til at det vil føre til noen kollaps, og de israelske bankene vil derfor heller ikke bli influert indirekte, mener de selv.  For øvrig uttalte landets regjeringssjef Sheik Mohammed bin Rashid Al-Maktoum nylig at alt står bra til med landets finansier til tross for et radikalt fall i eiendomsprisene, og at internasjonale investorer ikke har noe å frykte.

dubaiDen økonomiske krisen i Dubai vil i liten grad ha betydning for Israel, til tross for landets utadvendte økonomi. Israels tre største banker, Bank Leumi, Discount og Bank Hapoalim sier at de ikke har investert i landet, og at de derfor ikke blir influert negativt av de problemene landet har fått. Vestlige banker har heller ikke investert tilstrekkelig i Dubai til at det vil føre til noen kollaps, og de israelske bankene vil derfor heller ikke bli influert indirekte, mener de selv.

 For øvrig uttalte landets regjeringssjef Sheik Mohammed bin Rashid Al-Maktoum nylig at alt står bra til med landets finansier til tross for et radikalt fall i eiendomsprisene, og at internasjonale investorer ikke har noe å frykte.