Det er en fantastisk følelse å vite at jeg har suksess I å endre noe i barnas liv, en endring som kan påvirke deres fremtid, sier Fadi Elobra til Ynetnews. Den 25 år gamle israeleren fra Rahat vant konkurransen ”Årets Gründer” i Israel, arrangert av Keren Shemesh Foundation, og er dermed med i konkurransen om å bli kåret som verdens fremste gründer i 2009. Fadi Elobra etablerte et utdanningssenter for å lære beduiner engelsk, matematikk, og trene til eksamenen som trengs for å komme inn på universitetene, og operer fra en rekke lokaliteter i Negev. Fadis skoler tar inn elever fra tre år frem til 17 år. Initiativet ble tatt fordi Fadi Elobra var misfornøyd med skoletilbudet til arabiske barn i hans lokale miljø. Visjonen er å sørge for utdanningssentre i samtlige beduinlandsbyer i området. ”Med bakgrunn i min erkjennelse av at jeg har en forpliktelse til mitt lokalsamfunn, og mitt ønske om å bringe forandring, utvikling, og fremskritt, og til å bidra til å utvikle fremtidige generasjoner, valgte jeg å bringe kvalitetsundervisning til Negev,” sier Elobra til ynetnews. Han sier at målet er å bringe medlemmer i lokalmiljøet nærmere drømmen om akademisk kunnskap og suksess.   Elobra nådde finalerunden i kategorien ”årets gründer” i en konkurranse organisert av Youth Business International, en organisasjon støttet av de britiske prinsene, som driver programmer som støtter unge entreprenører i å utvikle globale nettverk for  å hjelpe dem med å starte egne virksomheter. Organisasjoner gir lån og rådgivning til unge mennesker som ønsker å starte nye bedrifter. Målet er å støtte 100 000 gründere årlig. Israel's Keren Shemesh Foundation er en del av denne organisasjonen, og ble stiftet for å stimulere talentfulle unge gründere, mellom 20 og 35 år, med å starte virksomheter i Israel. Det deltok 300 gründere i den nasjonale gründerkonkurransen i Israel. 10 gikk til finalen, og Fadi Elobra vant. Elobra håper at han kan være et forbilde, en rollemodell, for den unge generasjonen, slik at de selv blir inspirert til å arbeide for å nå sine drømmer.

Negev_barnDet er en fantastisk følelse å vite at jeg har suksess I å endre noe i barnas liv, en endring som kan påvirke deres fremtid, sier Fadi Elobra til Ynetnews. Den 25 år gamle israeleren fra Rahat vant konkurransen ”Årets Gründer” i Israel, arrangert av Keren Shemesh Foundation, og er dermed med i konkurransen om å bli kåret som verdens fremste gründer i 2009.

Fadi Elobra etablerte et utdanningssenter for å lære beduiner engelsk, matematikk, og trene til eksamenen som trengs for å komme inn på universitetene, og operer fra en rekke lokaliteter i Negev. Fadis skoler tar inn elever fra tre år frem til 17 år.

Initiativet ble tatt fordi Fadi Elobra var misfornøyd med skoletilbudet til arabiske barn i hans lokale miljø. Visjonen er å sørge for utdanningssentre i samtlige beduinlandsbyer i området.

”Med bakgrunn i min erkjennelse av at jeg har en forpliktelse til mitt lokalsamfunn, og mitt ønske om å bringe forandring, utvikling, og fremskritt, og til å bidra til å utvikle fremtidige generasjoner, valgte jeg å bringe kvalitetsundervisning til Negev,” sier Elobra til ynetnews. Han sier at målet er å bringe medlemmer i lokalmiljøet nærmere drømmen om akademisk kunnskap og suksess.
 
Elobra nådde finalerunden i kategorien ”årets gründer” i en konkurranse organisert av Youth Business International, en organisasjon støttet av de britiske prinsene, som driver programmer som støtter unge entreprenører i å utvikle globale nettverk for  å hjelpe dem med å starte egne virksomheter. Organisasjoner gir lån og rådgivning til unge mennesker som ønsker å starte nye bedrifter. Målet er å støtte 100 000 gründere årlig.

Israel’s Keren Shemesh Foundation er en del av denne organisasjonen, og ble stiftet for å stimulere talentfulle unge gründere, mellom 20 og 35 år, med å starte virksomheter i Israel. Det deltok 300 gründere i den nasjonale gründerkonkurransen i Israel. 10 gikk til finalen, og Fadi Elobra vant.

Elobra håper at han kan være et forbilde, en rollemodell, for den unge generasjonen, slik at de selv blir inspirert til å arbeide for å nå sine drømmer.