De israelske luftfartsmyndighetene forventer en økning på 11 prosent i antall flyvinger fra og til israelske flyplasser denne vinteren i forhold til fjorårets vintersesong.  Vinterturismesesongen begynte offisielt 25.oktober, skriver Globes. Israel Arport Authoritys økonom, Danny Morag, sier til Globes at en av hovedårsakene til økningen i antall flyvinger og setekapasitet er at det de siste månedene er gitt landingstillatelser til seks nye flyselskap: de britiske selskapene EasyJet og Jet 2, US Airways, Air Berlin og to russiske selskap. En annen årsak til den forventede veksten i flytrafikken til og fra Israel er at flere utenlandske flyselskap har økt antallet av sine ukentlige flyvinger. Blant annet introduserte det britiske selskapet BMI to daglige flyvinger mellom Tel Aviv og London denne sommeren. Andre flyselskap som har økt antall ukentlige flyvinger og sin setekapasitet betydelig er Lufthansa og Alitalia, skriver Globes. Til gjengjeld har Delta Airlines redusert antall flyvinger mellom Tel Aviv og Atlanta. Det israelske selskapet El Al Israel Airlines Ltd planlegger å øke sine flyvinger med åtte prosent i forhold til forrige vinter. Det vil bli en betydelig økning i flyvingene til Storbritannia og det vil bli introdusert to nye bestemmelsessteder i Europa i løpet av vinteren. De mindre israelske selskapene, Arkia og Israir, planlegger henholdsvis 18 og 10 flyvinger hver uke.

Israel_flyDe israelske luftfartsmyndighetene forventer en økning på 11 prosent i antall flyvinger fra og til israelske flyplasser denne vinteren i forhold til fjorårets vintersesong.  Vinterturismesesongen begynte offisielt 25.oktober, skriver Globes.

Israel Arport Authoritys økonom, Danny Morag, sier til Globes at en av hovedårsakene til økningen i antall flyvinger og setekapasitet er at det de siste månedene er gitt landingstillatelser til seks nye flyselskap: de britiske selskapene EasyJet og Jet 2, US Airways, Air Berlin og to russiske selskap.

En annen årsak til den forventede veksten i flytrafikken til og fra Israel er at flere utenlandske flyselskap har økt antallet av sine ukentlige flyvinger. Blant annet introduserte det britiske selskapet BMI to daglige flyvinger mellom Tel Aviv og London denne sommeren. Andre flyselskap som har økt antall ukentlige flyvinger og sin setekapasitet betydelig er Lufthansa og Alitalia, skriver Globes. Til gjengjeld har Delta Airlines redusert antall flyvinger mellom Tel Aviv og Atlanta.

Det israelske selskapet El Al Israel Airlines Ltd planlegger å øke sine flyvinger med åtte prosent i forhold til forrige vinter. Det vil bli en betydelig økning i flyvingene til Storbritannia og det vil bli introdusert to nye bestemmelsessteder i Europa i løpet av vinteren. De mindre israelske selskapene, Arkia og Israir, planlegger henholdsvis 18 og 10 flyvinger hver uke.