Knessets finanskomité vedtok i går å bevilge 30 million shekel til et program som gir assistanse til små og mellomstore bedrifter.  Bedrifter med opptil 100 ansatte kan få støtte fra dette fondet til å trene opp ansatte, og finansdepartementet betaler 75 prosent av regningen, skriver Globe.com. Treningsprogrammet innebærer opptil 150 timer med konsultasjoner for bedriftene, avhengig av størrelsen. Industridepartementet sier at hjelp blir gitt på alle områder av forretningsaktiviteter, inkludert markedsføring, finansiering og produksjon. Treningsprogrammet har eksistert i flere år og har vokst kraftig, fra 12 millioner shekel i 2007 og 3200 programmer, til 26 millioner shekel i 2009, da 5020 bedrifter mottok hjelp. Også nyetablerere får hjelp etter dette programmet, med opp til ti timer med rådgivning.

knessetKnessets finanskomité vedtok i går å bevilge 30 million shekel til et program som gir assistanse til små og mellomstore bedrifter.  Bedrifter med opptil 100 ansatte kan få støtte fra dette fondet til å trene opp ansatte, og finansdepartementet betaler 75 prosent av regningen, skriver Globe.com.

Treningsprogrammet innebærer opptil 150 timer med konsultasjoner for bedriftene, avhengig av størrelsen. Industridepartementet sier at hjelp blir gitt på alle områder av forretningsaktiviteter, inkludert markedsføring, finansiering og produksjon.

Treningsprogrammet har eksistert i flere år og har vokst kraftig, fra 12 millioner shekel i 2007 og 3200 programmer, til 26 millioner shekel i 2009, da 5020 bedrifter mottok hjelp.

Også nyetablerere får hjelp etter dette programmet, med opp til ti timer med rådgivning.