Israelske grønnsakdyrkere regner med å passere en eksport på 50 000 tonn, til en verdi av rundt 70 millioner euro, i løpet av året. I fjor ble det til sammenlikning eksportert for 47 millioner euro. Agrexo, som er Israels største firma innen eksport av landbruksprodukter, med EU som sitt største marked, raporterte denne uken om en økning i eksporten av avocado på mer enn 50 prosent. Avocado er den best selgende frukten i Europa. 

avocadoIsraelske grønnsakdyrkere regner med å passere en eksport på 50 000 tonn, til en verdi av rundt 70 millioner euro, i løpet av året. I fjor ble det til sammenlikning eksportert for 47 millioner euro.

Agrexo, som er Israels største firma innen eksport av landbruksprodukter, med EU som sitt største marked, raporterte denne uken om en økning i eksporten av avocado på mer enn 50 prosent. Avocado er den best selgende frukten i Europa.