Skal du reise med El Al kan du få sitte på Buisness Class, uten å betale full pris, men må i så fall nøye deg med den samme maten som passasjerene på turistklassen. Tilbudet er det israelske flyselskapets svar på reduksjonen av Buisness-klasse passasjerer det siste året. Før avgang på langdistanseflyvninger vil bakkemannskapet tilby passasjerene en mulighet til å betale 250 dollar for en oppgradering til Buisness Class, som gjør turen langt billigere enn for sidemannen som har betalt full pris, men han får til gjengjeld bedre mat, skriver Globes.online Ikke alle mener tiltaket er en god ide. En ansatt som avisen har snakket med sier at Buisness Class er juvelen i selskapets krone, og mener at en slik reduksjon av prisen nok vil generere noen få tusen dollar for hver tur, men samtidig skade selskapets renome på lengre sikt. Til det svarer El Als ledelse at selskapet allerede tilbyr seteoppgradering til turistklassepassasjerer i tilfeller der det har vært ledige plasser på Buisness Class og overbooking på turistklassen. I disse tilfellene tilbyr selskapet turistklasse service for de oppgraderte passasjerene.

el_alSkal du reise med El Al kan du få sitte på Buisness Class, uten å betale full pris, men må i så fall nøye deg med den samme maten som passasjerene på turistklassen. Tilbudet er det israelske flyselskapets svar på reduksjonen av Buisness-klasse passasjerer det siste året.

Før avgang på langdistanseflyvninger vil bakkemannskapet tilby passasjerene en mulighet til å betale 250 dollar for en oppgradering til Buisness Class, som gjør turen langt billigere enn for sidemannen som har betalt full pris, men han får til gjengjeld bedre mat, skriver Globes.online

Ikke alle mener tiltaket er en god ide. En ansatt som avisen har snakket med sier at Buisness Class er juvelen i selskapets krone, og mener at en slik reduksjon av prisen nok vil generere noen få tusen dollar for hver tur, men samtidig skade selskapets renome på lengre sikt.

Til det svarer El Als ledelse at selskapet allerede tilbyr seteoppgradering til turistklassepassasjerer i tilfeller der det har vært ledige plasser på Buisness Class og overbooking på turistklassen. I disse tilfellene tilbyr selskapet turistklasse service for de oppgraderte passasjerene.