Etter som året går mot slutten satser flere israelske bilimportører på store kampanjer for å få opp salget, etter en dødperiode under finanskrisen. Under en tredagers nasjonal kampanje forrige uke solgte Champion Motors Ltd 1850 nye biler, skriver Globes.online. Champion Motors Ltd er importør av Volkswagen fra Tyskland, Seat fra Italia og Skoda fra Tsjekkia. Importøren solgte blant annet 400 Volkswagen Jetta, 270 Golf, og 160 Skoda Fabia. Også Israels Lexusimportør Union Motors Ltd planlegger et større salgsfremstøt, som de selv kaller ”et eksprimentelt salgsarrangemet” i løpet av denne uken, der det vil bli tilbudt en lang rekke rabatter og finansielle ordninger. BMW-importøren Kamor Motors Ltd har også varslet en eksklusiv salgskampanje denne uken, der den nye BMW 730 serie 7, vil bli markedsført for 640 000 shekel. 164 000 shekel under den offisielle prislisten, skriver Globes.online.

bil_toyotaEtter som året går mot slutten satser flere israelske bilimportører på store kampanjer for å få opp salget, etter en dødperiode under finanskrisen. Under en tredagers nasjonal kampanje forrige uke solgte Champion Motors Ltd 1850 nye biler, skriver Globes.online.

Champion Motors Ltd er importør av Volkswagen fra Tyskland, Seat fra Italia og Skoda fra Tsjekkia. Importøren solgte blant annet 400 Volkswagen Jetta, 270 Golf, og 160 Skoda Fabia.

Også Israels Lexusimportør Union Motors Ltd planlegger et større salgsfremstøt, som de selv kaller ”et eksprimentelt salgsarrangemet” i løpet av denne uken, der det vil bli tilbudt en lang rekke rabatter og finansielle ordninger.

BMW-importøren Kamor Motors Ltd har også varslet en eksklusiv salgskampanje denne uken, der den nye BMW 730 serie 7, vil bli markedsført for 640 000 shekel. 164 000 shekel under den offisielle prislisten, skriver Globes.online.