Arnon Milchan, filmprodusenten bak storfilmer som ”Pretty Woman”, ”The Devils Advocate”, L.A. Confidential, og “The War of the Roses”, bosetter seg I Israel for å dra fordeler av et israelsk skattesystem, som nettopp har til hensikt å tiltrekke seg rike immigranter, fremgår det av en artikkel i Globes.online. Den berømte filmprodusenten er israelsk statsborger, men har i mange år vært bosatt i USA. Når han nå flytter tilbake til Israel, der han ble født i 1944, vil han dra nytte av en relativt ny skatteregel som sikrer skattefritak for utenlandske inntekter i en periode på 10 år, og som blir gitt til alle immigrantene og israelske statsborgere som vender tilbake til hjemlandet etter mange år i utlendighet. Skattendringen ble gjort nettopp for å fremme innvandring og stimulere rike israelske forretningsfolk til å reise tilbake til hjemlandet, og Arnon Milchan skal være den hittil mest prominente personen som har benyttet seg av denne skattefordelen.

pretty_womanArnon Milchan, filmprodusenten bak storfilmer som ”Pretty Woman”, ”The Devils Advocate”, L.A. Confidential, og “The War of the Roses”, bosetter seg I Israel for å dra fordeler av et israelsk skattesystem, som nettopp har til hensikt å tiltrekke seg rike immigranter, fremgår det av en artikkel i Globes.online.

Den berømte filmprodusenten er israelsk statsborger, men har i mange år vært bosatt i USA. Når han nå flytter tilbake til Israel, der han ble født i 1944, vil han dra nytte av en relativt ny skatteregel som sikrer skattefritak for utenlandske inntekter i en periode på 10 år, og som blir gitt til alle immigrantene og israelske statsborgere som vender tilbake til hjemlandet etter mange år i utlendighet.

Skattendringen ble gjort nettopp for å fremme innvandring og stimulere rike israelske forretningsfolk til å reise tilbake til hjemlandet, og Arnon Milchan skal være den hittil mest prominente personen som har benyttet seg av denne skattefordelen.