[caption id="attachment_113" align="alignright" width="150" caption="The Renault Fluence ZE Concept. Elektriske biler trenger ikke se stygge ut. "][/caption] Forrige uke holdt direktøren for det israelske bilfirmaet ”Better Place”, Shai Agassi, en pressekonferanse i forbindelse med firmaets utstilling på messen Frankfurt Motorshow. Der kunne han fortelle om en historisk suksess. Hans firma har fått ordre på 100 elektriske biler. Det er den største ordrebestillingen i verden på biler som ikke bruker bensin eller diesel. ”Bilistene ønsker biler som er billigere, og som ikke bruker bensin, og ikke forurenser omgivelsene,” sa direktøren. I 2011 vil hans firma ha klart et nettverk og en infrastruktur som gjør det mulig å lade opp batteriene og gjøre bilene mulige å bruke i både Israel og vårt naboland, Danmark. Her kan du se direktøren forklare seg om det miljøvennige bilprosjektet, og her kan du se hvordan livet med en elektrisk bil vil arte seg i fremtiden. Noe for Kristin Halvorsen å følge opp? Eller kanskje det kan være en forretning side å følge opp med også her i Norge. Her er hjemmesiden til ”Better Place”.

The Renault Fluence ZE Concept. Elektriske biler trenger ikke se stygge ut.

The Renault Fluence ZE Concept. Elektriske biler trenger ikke se stygge ut.

Forrige uke holdt direktøren for det israelske bilfirmaet ”Better Place”, Shai Agassi, en pressekonferanse i forbindelse med firmaets utstilling på messen Frankfurt Motorshow. Der kunne han fortelle om en historisk suksess. Hans firma har fått ordre på 100 elektriske biler. Det er den største ordrebestillingen i verden på biler som ikke bruker bensin eller diesel.

”Bilistene ønsker biler som er billigere, og som ikke bruker bensin, og ikke forurenser omgivelsene,” sa direktøren. I 2011 vil hans firma ha klart et nettverk og en infrastruktur som gjør det mulig å lade opp batteriene og gjøre bilene mulige å bruke i både Israel og vårt naboland, Danmark.

Her kan du se direktøren forklare seg om det miljøvennige bilprosjektet, og her kan du se hvordan livet med en elektrisk bil vil arte seg i fremtiden. Noe for Kristin Halvorsen å følge opp?

Eller kanskje det kan være en forretning side å følge opp med også her i Norge. Her er hjemmesiden til ”Better Place”.