Den kjente amerikanske forfatteren, og mannen bak bestselgeren Wealth and Poverty (1981), Georg Gilder, arrangerer 10-12.november en stor konferanse i New York der søkelyset blir satt på den blomstrende høyteknologiindustrien i Israel. Gilder, som blant annet er fast skribent i Forbes Magazine og tidligere har skrevet 15 bøker om økonomi, teknologi, vitenskap og sosiologi, kom i juli ut med en bok om den teknologiske revolusjonen i Israel, under tittelen The Israel Test. I boken påpeker Georg Gilder det faktum at jøder har dominert når det gjelder sjakk og nobelpriser, og konkluderer med at Israel i dag konsentrerer de jødiske geniene på et sted. I boken fremstilles Israel som den avgjørende kampplassen for kapitalsime og frihet i vår tid. Gilder er de siste årene blitt kjent i Israel som en investor og gründer, som investerer i tidlige utviklingstrinn i nye høyteknologibedrifter. Georg Gilder er ivrig etter å spre nyhetene om den teknologiske revolusjonen i Israel, og har derfor, sammen med sin samarbeidspartner Steve Forbes, tatt initiativet til konferansen i New York, der det vil bli foredrag av ledende entreprenører og kapitalister fra Israel og USA. Gilder/Forbes Telecosm Conference er blitt arranger en gang hvert år i de siste fjorten årene, og regnes for å være verdens mest ettertraktede teknologikonferanse, og regnes også for å være den mest prestisjetunge konferansen i verden når det gjelder å fremme ny informasjon om gjennombruddsteknologi, fremtidsrettede selskaper og investeringsstrategier.   Deltakerne er entreprenører, investorer, opinionsdannere og toppledere fra verdens ledende teknologibedrifter. Og i år handler altså konferansen om Israel. Her kan du høre en tale av Gilder fra fjorårets konferanse.

georg_gilderDen kjente amerikanske forfatteren, og mannen bak bestselgeren Wealth and Poverty (1981), Georg Gilder, arrangerer 10-12.november en stor konferanse i New York der søkelyset blir satt på den blomstrende høyteknologiindustrien i Israel.

Gilder, som blant annet er fast skribent i Forbes Magazine og tidligere har skrevet 15 bøker om økonomi, teknologi, vitenskap og sosiologi, kom i juli ut med en bok om den teknologiske revolusjonen i Israel, under tittelen The Israel Test.

I boken påpeker Georg Gilder det faktum at jøder har dominert når det gjelder sjakk og nobelpriser, og konkluderer med at Israel i dag konsentrerer de jødiske geniene på et sted.

I boken fremstilles Israel som den avgjørende kampplassen for kapitalsime og frihet i vår tid.

Gilder er de siste årene blitt kjent i Israel som en investor og gründer, som investerer i tidlige utviklingstrinn i nye høyteknologibedrifter.

Georg Gilder er ivrig etter å spre nyhetene om den teknologiske revolusjonen i Israel, og har derfor, sammen med sin samarbeidspartner Steve Forbes, tatt initiativet til konferansen i New York, der det vil bli foredrag av ledende entreprenører og kapitalister fra Israel og USA.

Gilder/Forbes Telecosm Conference er blitt arranger en gang hvert år i de siste fjorten årene, og regnes for å være verdens mest ettertraktede teknologikonferanse, og regnes også for å være den mest prestisjetunge konferansen i verden når det gjelder å fremme ny informasjon om gjennombruddsteknologi, fremtidsrettede selskaper og investeringsstrategier.   Deltakerne er entreprenører, investorer, opinionsdannere og toppledere fra verdens ledende teknologibedrifter.

Og i år handler altså konferansen om Israel.

Her kan du høre en tale av Gilder fra fjorårets konferanse.