Barn både fra Israel og andre land har denne sommeren brukt fritiden sin til å lære mer om computere, roboter og andre  høyteknologiprodukter.  Sommerleiren for tenåringer fra 11 til 18 år fant sted like utenfor Tel Aviv. En del av opplegget for sommerleiren var å besøke høyteknologiselskap i Israel, deriblant Intel og Microsoft. Israel har over 3000 høyteknologibedrifter. Bare USA har flere. Høyteknologiske komponenter er i dag Israel største eksportartikler. Her intervjues noen av barnene som deltar på leiren.

israel_computereBarn både fra Israel og andre land har denne sommeren brukt fritiden sin til å lære mer om computere, roboter og andre  høyteknologiprodukter.  Sommerleiren for tenåringer fra 11 til 18 år fant sted like utenfor Tel Aviv.

En del av opplegget for sommerleiren var å besøke høyteknologiselskap i Israel, deriblant Intel og Microsoft.

Israel har over 3000 høyteknologibedrifter. Bare USA har flere. Høyteknologiske komponenter er i dag Israel største eksportartikler.

Her intervjues noen av barnene som deltar på leiren.